Ura ICG Innotiimillä

Foto: Johannes Gellner

Tule meille yrittäjäkonsultiksi ja kollegaksi!

Halutko uudistaa työelämää ja auttaa organisaatioita lisäämään ketteryyttä, innovoimaan ja löytämään uusia ratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin? Tai haluatko kulkea muutoksessa organisaation vierellä valmentaen ja sparraten? Jos vastasit mielessäsi kyllä, saatat olla uusi kollegamme.

Meitä yhdistää intohimo ja halu kehittää parempia työyhteisöjä, parantaa asiakkaidemme tuotavuutta ja luoda kestävää kasvua. Haemme jatkuvasti uusia konsultteja ja yritysvalmentajia joukkoomme Suomen ICG Innotiimiin. Tavoitteemme on vuositasolla ottaa mukaan 2-4 uutta konsulttia Suomessa.

📍 Toimistomme sijaitsee Vantaalla Regus Aviabulevardissa. Työskentelemme joustavasti asiakkaidemme kanssa Suomessa ja Euroopassa sekä virtuaalisesti kotitoimistoilta. Konsulttimme asuvat pitkin Suomea mm. Turussa, Kouvolassa, Espoossa, Helsingissä, Lahdessa, Kuopiossa ja Tampereella. ICG Groupin pääkonttori sijaitsee Itävallassa ja meillä on toimipisteitä ympäri Eurooppaa. Lue lisää kansainvälisestä ICG-verkostosta.

Oletko sinä kiinnostunut ICG-konsultin urasta?

Löydät tältä sivulta tietoa hakuprofiilistamme, liittymisprosessistamme ja voit tutustua konsulttiemme henkilökohtaisiin tarinoihin eri uravaiheissa sekä Innotiimiin muutoinkin . Huomioithan, että meillä on taustalla yrittäjäpohjainen toimintamalli.

Kun olet valmis, lähetä CV ja saatesanat ICG Innotiimin liittymisvastaavalle sähköpostitse: anna.vaihinen@integratedconsulting.fi.

Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti ja henkilökohtaisesti, vastaamme sinulle viimeistään kahden arkipäivän sisällä. Liittymiskeskustelut käydään sparraavassa hengessä, joten voit matalalla kynnyksellä ottaa meihin yhteyttä.

Keitä etsimme?

Etsimme uudistamisasenteella varustettuja uusia yrittäjäkollegoita rakentamaan merkitystä, joustavuutta ja innovatiivisuutta asiakasorganisaatioihin yhdessä niiden johdon kanssa.

Liittymisen ensimmäiset vaiheet

Liittymisprosessi alkaa yhteydenotostasi. Toivomme, että lähetät meille motivaatiokirjeen ja mahdollisesti CV:n tai LinkedIn-profiilisi (anna.vaihinen@integratedconsulting.fi). Jos intressimme ja odotuksemme kohtaavat, voimme sopia tutustumis-ja sparrailuajan, joiden pohjalta lähdemme hahmottamaan liittymisen aikataulua sekä sinulle sopivaa osaamistiimiä ja kummia. Tutustu liittymisen vaiheisiin täältä.

Jokainen meistä on keskittynyt ainakin yhteen seuraavista palvelu- ja syväosaamisalueesta:

 

Toimintaamme ohjaavat viisi arvoa: Intohimo kehittämiseen, läpinäkyvyys, rehellisyys, luotettavuus ja toisten kunnioittaminen.

Olemme olleet asiakkaidemme matkakumppani jo vuodesta 1984. Ympäristö ja toimintamallit uudistuvat yhä kiihtyvällä vauhdilla. Sama koskee sekä julkisia että yksityisiä organisaatioita. Suuret ja pienet muutokset vaativat muun muassa arkkitehtuuria, ohjaamista ja muutosasenteen luomista. Se on ydinosaamistamme, josta olemme saaneet kiitosta. Lue lisää ICG Innotiimistä!

Toimimme myös kansainvälisesti

Integrated Consulting Group koostuu 12 Euroopan maassa toimivasta ICG-bisnesyksiköstä ja yhteensä 140 konsultista. Suomessa meitä on kaikkiaan 20 aktiivista kokopäivätoimista yrittäjäkonsulttia. Toimimme sekä itsenäisesti että tiimeissä. Olemme tiimi ja jaamme osaamista ja vastuita.

Ota yhteyttä!

Lue lisää kokemuksista liittymisestä ja yrittäjäkonsulttina toimimisesta:

Kiinnostuitko?