Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi 27.06.2022 ja koskee Euroopan talousalueen ja Sveitsin kansalaisia ja laillisia vakituisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta https://www.innotiimi-icg.fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla)

2. Jakaminen muille osapuolille

We only share this data with processors and with other third parties for which consent must be obtained.

Nimi: Google Ireland Limited
Maa: Irlanti
Tarkoitus: Verkkosivujen liikenteen analysointi "käyttäjät"-mittaritasolla
Nimi: The Rocket Science Group LLC (Mailchimp)
Maa: USA
Tarkoitus: Markkinointiviestinnän lähettäminen (uutiskirje)
Nimi: Leadfeeder
Maa: Suomi
Tarkoitus: Kaikkien verkkosivuston kävijöiden käyttäytymistietojen analysointi. Kävijän IP-osoite kerätään yrityksen ja maantieteellisen sijainnin tunnistamiseksi. Kaikki vierailutiedot aggregoidaan yritystasolla. Tietoja täydennetään sitten yksilöiden yhteystiedoilla, jotka saadaan julkisesti saatavilla olevista tietolähteistä tai omasta yhteystietokannastamme.

3. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä on Evästekäytännössämme

Olemme tehneet Googlen kanssa tietojenkäsittelysopimuksen.

Google ei saa käyttää tietoja muihin Googlen palveluihin.

Olemme estäneet täydellisten IP-osoitteiden sisällyttämisen.

4. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

5. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

6. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

7. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, miksi henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jotka ovat tiedossamme.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojasi milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja pyytää henkilötietosi poistamista.
  • Oikeus siirtää tietojasi: Sinulla on oikeus pyytää kaikki henkilötietosi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

8. Valituksen lähettäminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme (valituksen) henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

9. Yhteystiedot

Innotiimi Oy
Aviabulevardi 1 Karhumäentie 3
01530 Vantaa
Suomi
Verkkosivusto: https://www.innotiimi-icg.fi
Sähköposti: moc.gci-imiitonni@tcatnoc
Puhelinnumero: +358/9/3540 7090

Liite

Relevanssi

Kaikki sivuston sisäisen haun avulla tehdyt haut kirjataan tietokantaan, mukaan lukien seuraavat tiedot: hakukysely, löydettyjen osumien määrä, käyttäjätunnus kirjautuneille käyttäjille sekä päivämäärä ja kellonaika. Hakulokeja säilytetään määräämättömän ajan.

WPML

WPML käyttää evästeitä kävijän nykyisen kielen, viimeksi käytetyn kielen ja kirjautuneiden käyttäjien kielen tunnistamiseen. Kun käytät laajennusta, WPML jakaa sivustoa koskevia tietoja Installerin kautta. Käyttäjästä itsestään ei jaeta tietoja.

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

Tämä verkkosivusto käyttää Complianzin Privacy Suite for WordPress -palvelua selain- ja laitepohjaisen suostumuksen keräämiseen ja tallentamiseen. Tätä toimintoa varten IP-osoitteesi anonymisoidaan ja tallennetaan tietokantaamme. Tämä palvelu ei käsittele mitään henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja eikä jaa tietoja palveluntarjoajan kanssa. Lisätietoja on Complianzin tietosuojaselosteessa.

Popup Maker

Käytämme anonyymejä evästeitä estämään käyttäjiä näkemästä samaa ponnahdusikkunaa toistuvasti, jotta käyttäjäkokemuksesta tulisi miellyttävämpi. Popup Maker seuraa anonyymisti ponnahdusikkunoiden katselua ja konversioita. Popup Maker ei lähetä käyttäjätietoja tämän sivuston ulkopuolelle.