Meistä

ICG

Keitä me olemme?

Me ICG Innotiimillä kehitämme kestäviä muutosprosesseja yhdessä johtajien ja työntekijöiden kanssa. Asiakkaamme ovat uudistumishaluisia yrityksiä ja julkisia organisaatioita. Olemme kokeneita muutosasiantuntijoita ja tuomme asiakasprojekteihimme kaiken osaamisemme ja kokemuksemme, ilman turhaa tärkeilyä.

Suomessa kaikki konsulttimme toimivat yrittäjäpohjaisella ansaintamallilla. Organisaatiomme on rakennettu itseohjautuvaksi yhdessä sovittujen periaatteiden ja toimintamallien puitteissa. Aktiiviset konsultit yhdessä omistavat Innotiimin osakekannan. Johtotiimimme toimii kolmen partnerikonsultin voimin, kiertävänä pestinä – toimitusjohtajaa meillä ei ole.

Eurooppalainen ICG Integrated Consulting Group

ICG Integrated Consulting Group toimii ainutlaatuisella tavalla. Muodostamme laajan konsultointiyhteisön, joka koostuu 12 Euroopan maassa toimivasta ICG-bisnesyksiköstä ja yhteensä 140 konsultista. Suomen ICG Innotiimi -yksikössä meitä on kaikkiaan noin 20 kokopäivätoimista konsulttia.

Visiomme on perustaa ainutlaatuinen liiketoimintamalliimme perustuva, paikallisesti toimiva, eurooppalainen muutoskonsultointiryhmä, joka toimii vaihtoehtona globaaleille kalliille konsulttiorganisaatioille: ”Suurella muutosvaikutuksella enemmän vastinetta rahalle”. Lisäksi ICG:n tavoitteena on olla vastuullisen ja kestävän kehittämisen roolimalli kaikessa tekemisessämme.