Meistä

meistä

Keitä me olemme?

Innotiimi-ICG on suomalainen konsultointitalo, joka on osa Eurooppalaista ICG Integrated Consulting Group -ryhmää. Kehitämme kestäviä muutosprosesseja yhdessä johtajien ja työntekijöiden kanssa. Asiakkaamme ovat uudistumishaluisia yrityksiä ja julkisia organisaatioita. Olemme kokeneita muutosasiantuntijoita ja tuomme asiakasprojekteihimme kaiken osaamisemme ja kokemuksemme, ilman turhaa tärkeilyä.

Suomessa kaikki konsulttimme toimivat yrittäjäpohjaisella ansaintamallilla. Organisaatiomme on rakennettu itseohjautuvaksi yhdessä sovittujen periaatteiden ja toimintamallien puitteissa. Aktiiviset konsultit yhdessä omistavat Innotiimin osakekannan. Johtotiimimme toimii kolmen partnerikonsultin voimin, kiertävänä pestinä – toimitusjohtajaa meillä ei ole.

Innotiimi on osa Eurooppalaista ICG Integrated Consulting Group -ryhmää

ICG Integrated Consulting Group toimii ainutlaatuisella tavalla. Muodostamme laajan konsultointiyhteisön, joka koostuu 12 Euroopan maassa toimivasta ICG-bisnesyksiköstä ja yhteensä 140 konsultista. Suomen Innotiimi-ICG yksikössä meitä on kaikkiaan noin 20 kokopäivätoimista konsulttia.

Visiomme on perustaa ainutlaatuinen liiketoimintamalliimme perustuva, paikallisesti toimiva, eurooppalainen muutoskonsultointiryhmä, joka toimii vaihtoehtona Globaaleille kalliille konsulttiorganisaatioille: ”Suurella muutosvaikutuksella enemmän vastinetta rahalle”. Lisäksi ICG:n tavoitteena on olla vastuullisen ja kestävän kehittämisen roolimalli kaikessa tekemisessämme.