Mahtavaa, että liittyminen joukkoomme kiinnostaa sinua!

Tältä sivulta löydät tietoa siitä, millaisia henkilöitä etsimme, mitä me tarjoamme uusille konsulteille ja ohjeistuksia hakemista varten.

Tässä liittymisen askelmerkit:

1 Ilmianna itsesi!
Odotamme yhteydenottoasi, joten kirjoita ja lähetä meille motivaatiokirjeesi!
Toivomme, että vastaat ainakin alla oleviin kysymyksiin. Lisäksi voit liittää mukaan halutessasi CV:si tai LinkedIN-profiilisi. Lähetä nämä sähköpostitse Annalle (anna.vaihinen@innotiimi-icg.com).

  • Mitkä ovat motivaatiotekijäni ryhtyä yrittäjäkonsultiksi Innotiimiin?
  • Mitkä ovat minun menestys- ja erottuvaisuustekijät konsulttina?
  • Mitä minä odotan Innotiimiltä?
  • Mitä minä toisin mukanani Innotiimiin?
  • Mikä on tämän hetkinen työtilanteeni?

2 Otamme sinuun yhteyttä
Sovitaan tapaaminen etänä tai livenä tutustumiselle ja sparrailulle.

3 Koko porukka tutuksi
Kun liittymisajatus vahvistuu kummalltakin puolelta, on hyvä tavata meidän koko porukka Innotiimipäivillämme. Näin pääset tutustumaan tuleviin kollegoihisi ja vaihtamaan ajatuksia varsinkin oman osaamisalueen tiimisi kanssa.

4 Arviointi

Seuraavat askeleet yleensä nivoutuvat tiiviiksi rupeamaksi. Ne ovat: Innotiimissä sisäisesti tehtävä työnäyte, bisnespläni ja ulkopuolisella kumppanillamme teetettävä soveltuvuusarviointi. Tässä kohtaa varmistuu molemminpuolinen soveltuvuus ja rakennetaan konkreettinen myyntisuunnitelma starttivuoteen.

5 Liittyminen

Liittymisen varmistuessa saat Innotiimin sähköpostiosoitteen, pääsyn kaikkiin tietojärjestelmiin ja sinulle luodaan ammatillinen markkinointiprofiili. Saat myös oman kummin, joka tukee sinua perehtymisessä Innotiimin ihmisiin ja toimintaan. Ensimmäinen sopimusvaihe kestää vuoden – puolitoista vuotta, jonka jälkeen allekirjoitetaan varsinainen partner -sopimus.

Liittymisprosessi kestää 3 – 6 kuukautta kokonaisuudessaan.

Mitä kysymyksiä sinulle jäi? Vastaamme niihin mielellämme – ota yhteyttä!

Lue Annan ja Elinan kokemuksista Innotiimiin liittymisestä