Lean 1948x550

Prosessijohtaminen

Matkalla erinomaisuuteen

Meitä ilahduttaa, että olet kiinnostunut prosessien kehittämisestä, johtamisesta ja toiminnan jatkuvasta parantamisesta. Pidämme prosessijohtamista yhtenä parhaimmista lähestymistavoista parantaa mm. yrityksen kannattavuutta, asiakastyytyväisyyttä ja henkilöstön hyvinvointia. Kehityspanostus prosessijohtamiseen kannattaa varmasti!

Mitä enemmän luot arvoa asiakkaillesi, sitä todennäköisemmin he ostavat sinulta jatkossakin. Markkinoiden voittaja on se, joka pystyy luomaan asiakkailleen arvoa enemmän kuin kilpailijansa. Tämä on prosessijohtamisen ydin – miten toimimme yhdessä asiakkaan parhaaksi?

Olemme toimineet konsultteina ja valmentajina sadassa asiakkaidemme kehityshankkeessa, joissa parannettiin prosessijohtamista ja toiminnan tuottavuutta. Tässä osiossa löydät palvelukuvauksia prosessijohtamisen kehittämisestä ja valmentamisesta. Antoisaa lukuhetkeä ja otathan matalalla kynnyksellä yhteyttä prosessijohtamisen konsultteihimme.

Haluatko kuulla ja oppia aiheesta lisää?

Tule mukaan Innotiimi-ICG:n maksuttomaan – Miten ihmeessä saan sata ihmistä toimimaan samalla tavalla? -prosessijohtamisen webinaariin 25.11.2022 klo 14:00-15:00! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä! 

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!

    Ota yhteyttä!