Nykyaikaisen turvallisuuskulttuurin rakentaminen 

Monesti turvallisuuskulttuurin kehittämisessä ”jäädään jumiin”, eikä todellista kehitystä tapahdu, vaikka aiheeseen panostetaan. Toisaalta monen organisaation johdossa on herätty siihen, että entistä parempi turvallisuuskulttuuri ja sen näkyväksi tekeminen välttämättömyys niin vastuullisuuden kuin kilpailukyvynkin näkökulmasta. Nykyaikainen turvallisuuskulttuuri ja sen kehittäminen vaatii turvallisuusajattelun laajentamista perinteisestä työturvallisuus- ja työsuojeluajattelusta turvallisuuden kokonaisjohtamiseksi. Tähän kuuluu johtamisjärjestelmän, päivittäisjohtamiseen ja arjen sujuvan tekemisen jatkuva parantaminen.

Webinaarimme antaa johtajille, johtoryhmäläisille, esihenkilöille ja turvallisuusammattilaisille käytännön eväitä tuloksellisempaan turvallisuuden johtamiseen ja kehittämiseen. Tarjoamme tietoa, inspiraatiota ja oivalluksia, joiden avulla voit kehittyä omassa roolissasi ja samalla kehittää koko organisaation turvallisuusjohtamista. 

Keskeisiä hyötyjä:
·     Nykyaikaisen turvallisuuskulttuurin rakentamisen perusteet
·     Kokonaiskuva turvallisuuskulttuurin kehittämisen viitekehyksestä
·     Tilannetietoisuuden rakentaminen ja inhimillisten & organisatoristen tekijöiden
merkitys nykyaikaisessa turvallisuusajattelussa 
 

Linjoilla tapaat Innotiimi-ICG:n turvallisuusjohtamisen tiimin: Anssi Juutilainen, Mikko Hietanen, Anna Vaihinen, Elina Toimela, Markku Räisänen ja Antti Hellström 

Ajankohta: perjantai 17.3.2023 klo 14–15
Toteutus: Webinaari Teams-alustalla
Hinta: 0€
Lisätietoja ja kyselyt: jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai turvallisuusjohtamisen valmennuksista, ota yhteyttä Anna Vaihinen 044 330 0303. 

Ilmoittaudu mukaan!

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.