Työhyvinvointimessut

Olemme mukana Työhyvinvointimessuilla

pvm

10. - 12.09.2024

09:00-17:00

Days: 3

Kieli

Finnish

Location

Tampere

ICG Innotiimi on mukana Työhyvinvointimessuilla, joka on työkyvyn ja työhyvinvoinnin ammattimessutapahtuma.

Kyseessä on Suomen suurin työelämän laatuun ja hyvinvointiin keskittyvä tapahtuma. Messut kokoaa yhteen työhyvinvointia edistävät tahot, organisaatiot ja ihmiset, esittelee alan uusimmat innovaatiot, tuotteet ja palvelut sekä antaa mahdollisuuden osallistua alan ajankohtaisimpiin koulutuksiin ja valmennuksiin. Tapahtuma on myös mainio tilaisuus vaihtaa kokemuksia ja ideoita muiden työhyvinvoinnin ammattilaisten kanssa.

Järjestämme kävijöille kaksi seminaaria, joissa puhumme psykologista turvallisuutta työyhteisön kehittämisen ja nykyaikaisen turvallisuusjohtamisen näkökulmasta. Työyhteisö oirehtii, mikäli psykologinen turvallisuus ei ole kunnossa, sillä psykologinen turvallisuus on äärimmäisen tärkeää työyhteisön hyvinvoinnin, innovatiivisuuden ja tuloksellisuuden kannalta. Kun psykologinen turvallisuus on kunnossa, se edesauttaa mielen hyvinvointia sekä tuottaa parempaa työkykyä ja toiminnan tehokkuutta. Tiistain seminaarissa käymme myös läpi nykyaikaisen turvallisuusjohtamisen sisältöjä ja keinoja, miten varmistetaan että turvallisuutta tehdään ihmisten kanssa.

Tervetuloa myös ICG Innotiimin ständille (E201) tapaamaan konsulttejamme.

Tervetuloa (työ)hyvinvoimaan, yhdessä. Nähdään syyskuussa Tampereella!

Rekisteröidy ilmaiseksi täältä

Messut ovat kävijöille avoinna

Tiistaina 10.9. klo 9–16
Keskiviikkona 11.9. klo 9–17
Torstaina 12.9. klo 9–16

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee Tampereen ja Pirkkalan rajalla Härmälän kaupunginosassa. Näköetäisyydellä kulkee Tampereen kehätie E12 ja messukeskusta lähinnä oleva liittymä on numero 42.

Muistathan rekisteröityä kävijäksi!

Rekisteröitymällä kävijäksi jo ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi nimelläsi varustetun kortin, joka oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn. Huom! Ovelta ostettuna sisäänpääsylippu 20 € (sis. alv 10%).

Safety leadership – Johda ajattelua, johda työturvallisuutta

Klo 12.30-14.30, E-hallin seminaaritila Sirius

Nykyaikainen kokonaisvaltainen turvallisuusjohtaminen pitää sisällään niin fyysisen kuin henkisen turvallisuusjohtamisen. Seminaarissa käydään läpi nykyaikaisen turvallisuusjohtamisen sisältöjä ja keinoja, miten varmistetaan että turvallisuutta tehdään ihmisten kanssa.

Puhujat:Juha Kontiainen, Anssi Juutilainen, Elina Toimela, Hanna Lehtola, Anna Vaihinen ja Markku Räisänen, ICG Innotiimi 

_________________________________________________________

Ennen seminaaria myös puheenvuoro seminaarin aiheista:
Nykyaikainen turvallisuusjohtaminen – Safety Leadership

klo 11.30-11.55, E-hallin puhujalava

Nykyaikainen turvallisuusjohtaminen parantaa fyysistä ja psykologista turvallisuutta sekä mielen hyvinvointia ja tuottaa parempaa työkykyä ja toiminnan tehokkuutta.

Puhujat: Juha Kontiainen ja Anssi Juutilainen, ICG Innotiimi 

Arjen ihmeitä turvallisissa tiimeissä

Klo 12.30-14.30, E-hallin seminaaritila Sirius

Psykologinen turvallisuus on äärimmäisen tärkeää työyhteisön hyvinvoinnin, innovatiivisuuden ja tuloksellisuuden kannalta. Seminaarissa käymme läpi ensiaskeleet kohti psykologisesti turvallista työyhteisöä, sekä sen, kuinka psykologista turvallisuutta ylläpidetään.

Puhujat: Jari Mielonen, Pinja Korkela ja Mikko Lehtonen, ICG Innotiimi

_________________________________________________________

Ennen seminaaria myös puheenvuoro seminaarin aiheista:
Arjen ihmeitä turvallisissa tiimeissä

klo 11.30-11.55, E-hallin puhujalava

Työyhteisö oirehtii, jos psykologinen turvallisuus ei ole kunnossa. Kuinka nämä ongelmat tunnistetaan? Entä mitä ovat ensiaskeleet kohti turvallista työyhteisöä?

Puhujat: Jari Mielonen ja Hannamari Koivuniemi, ICG Innotiimi

Kysy lisätietoja