Vastuullisuusjohtaminen

Vastuullisuusjohtaminen

Vastuullisuuden edistäminen yrityksessä on koko organisaatiota koskettava muutos

Muuttua pitää niin johtamisen kuin toiminnan, jotta vastuullisuuden lupaus lunastetaan. Muutoshankkeen onnistuminen edellyttää myös paitsi tavoitteiden, järjestelmien ja prosessien kehittämistä, niin myös ymmärryksen, asenteiden ja tahtotilan muutosta. Jokaisen tulisi ymmärtää, miksi vastuullisuuden edistäminen on tärkeää, mitä hyötyä siitä voi olla yritykselle ja mikä on lähtötilanne. Yhteinen kehitysvisio innostaa ja kun henkilöstö on saanut osallistua sen luomiseen, heidän sitoutumisensa kasvaa. Tällöin vastuullisuuden muutosmatkalle lähdetään yhdessä!

Vastuullisuusjohtaminen vaatii muutosjohtamista

Jos yrityksesi on vastuullisuuden muutosmatkan alkutaipaleella, autamme sinua määrittelemään vastuullisuuden kehittämiselle strategiset tavoitteet ja kehitysvision. Keräämme sidosryhmien odotukset ja kytkemme henkilöstön mukaan ideointiin. Autamme sinua valitsemaan vastuullisuuden viitekehyksen, jota vasten tarkastelette toimintaa, ja rakentamaan tarvittavat roolit, vastuut ja rakenteet vastuullisuusjohtamiselle.

Jos taas yrityksessänne on jo määritetty vastuullisuuden tavoitteet ja organisaatio, tuemme sinua strategian käytäntöönviennissä, esim. vastuullisuusprosessien, kehitysprojektien, viestintäsuunnitelmien ja vastuullisuuskulttuurin rakentamisessa. Kun haluat vauhdittaa vastuullisuutta, fasilitoimme ja valmennamme tiimejä ketteriin kokeiluihin. Kun vastuullisuus on yrityksessäsi jo osa päivittäistä tekemistä, autamme sinua rakentamaan jatkuvan parantamisen ja palkitsemisen käytäntöjä.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

    Ota yhteyttä!