Innovaatiot syntyvät taidosta tuottaa ideoita – tässä auttavat luovuutta aktivoivat työkalut sekä menetelmät. Konkreettiset työkalut auttavat pääsemään ajattelussa uusille urille ja kehittämään ratkaisuja systemaattisesti eteenpäin. 

Innovointi on helpompaa oikeilla työkaluilla 

Tarjoamme käyttöösi  yli 200 testaamaamme työkalua ideointiin, konseptointiin, ongelmanratkaisuun, palvelumuotoiluun ja osallistavaan ryhmätyöhön. Lisäksi palveluistamme löytyvät tehokkaimmat virtuaaliset ideointityökalut. Rakennamme näistä tarpeisiisi sopivan innovointiprosessin tai valmennuskokonaisuuden. Tiesitkö, että moni maailmalla käytetyistä innovointityökaluista on kehitetty Innotiimi-ICG:ssä?

Ideoinnista tehoinnovointiin

Olemme valmentaneet satojen organisaatioiden esimiehiä ja henkilöstöä käyttämään innovointityökaluja entistä tuloksellisemmin. Työkalujen avulla he ovat kehittäneet uusia patentoituja tuoteinnovaatioita ja tuottavuutta parantavia palveluinnovaatioita.

Johdon kanssa olemme työkaluilla luoneet uusia liiketoimintainnovaatioita ja esimerkiksi tuoneet strategiaan uusia oivaltavia linjauksia. 

Valmennamme myös tuhansia organisaatioiden sisäisiä fasilitaattoreita, jotka auttavat erilaisten innovointitilaisuuksien toteuttamisessa. Lisäksi toimimme ammattifasilitaattorina asiakkaan tärkeiden innovointityöpajojen ohjauksessa. 

Olemme kumppanisi…