Kokeileva kehittä­minen palvelukehi­tyksessä

Kokeileva kehittäminen

Paraskaan suunnitelma ei ratkaise epävarmuuksia ja vie kehittämisprosessia eteenpäin yhtä tehokkaasti kuin huolellisesti suunniteltu kokeilu! Tule oppimaan kokeilevan kehittämisen prosessi ja käytännön työkalut kokeilukulttuurin toteuttamiseen ICG Innotiimin valmennukseen.

Kenelle?

Valmennustyöpaja antaa osallistujille käytännön työkalupakin, joiden avulla pystyy käynnistämään käytännön kokeilutoiminnan tavoitteellisesti ja tehokkaasti. Osallistujat oppivat kokeilevan kehittämisen malleja ja työkaluja

  • Asiakastarpeiden selvittämiseen
  • Kokeilujen ideointiin
  • Ratkaisujen nopeaan mallintamiseen
  • Uusien palvelumallien kehittämiseen

Kokeilevan kehittämisen työkalupakki sisältää tehokkaimpia innovointimenetelmiä, palvelumuotoilun työkaluja ja ketterän kehittämisen malleja. Tilaisuus on tarkoitettu yritysten ja organisaatioiden kehitysvastaaville ja kehittäjille, yksiköiden esimiehille ja johdolle sekä kaikille kokeilevan kehittämisen malleista ja työkaluista kiinnostuneille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!

    Paras valmennus naismuistiin. Lähes täydellinen. * Kiitos – hyödyllinen ja innostava! * Ideat ja opit vietiin harjoitellen käytäntöön. * Hyvä materiaali ja selkeät kouluttajat. * Päivän anti oli runsas, mutta selkeä. * Hyviä malleja, joista jo nyt näkee, että voin hyödyntää. * Uskoa siihen, että rohkeus kannattaa.