Kekseliäs ajattelu – Uusi lähestymistapa innovointiin

ICG

Outside the box -ajattelu on out, inside the box -ajattelu on in!

Mistä on kyse?

Kurssilla saa perusteet hyödyntää uutta innovointimenetelmää, jolla saa uutta potkua innovointiin. Menetelmä yhdistää parhaita paloja maailmalla menestyneestä Systematic Inventive Thinking (SIT) mallista ja legendaarisista ICG Innotiimin työskentelymenetelmistä.

Miksi osallistua

Tuntuuko, että perinteiset aivoriihet ovat vanhanaikaisia tai alkaako mitta olla niitä täynnä vain muuten? Onko innvoinnin lopputulosessa toivomisen varaa tai tuntuuko, että innovoinnin tuloksia ei saa kunnolla hyödynnettyä?

Kurssilla oppii luomaan uusia ideoita, jotka ovat helpompi toteuttaa ja viedä käytäntöön kuin perinteisillä aivoriihi – menetelmillä tuotetut.

Kenelle

Kurssi on erinomainen tuotekehityksen tai innovaatioiden kanssa päivittäin toimiville. Se sopii kuitenkin myös ihmisille, joiden haasteena on uuden keksiminen päivittäisessä työssä. Jos tuntuu, että et pysty uudistamaan päivittäisi rutiinejasi tai että aika töissä ei tahdo riittää, voit kurssin avulla löytää uuden tavan toimia.

Valmentaja

Kouluttajana kurssilla toimii DI Juhani Lehtonen. Juhanilla on vahva tausta yrittäjänä ja hänen vahvuutensa on liiketoiminnan kehittämisessä. Juhani on kehittänyt Kekseliäs ajattelu – menetelmän vastaamaan paremmin jokaisen henkilökohtaisiin sekä yrityksen käytännön innovoinnin haasteisiin.

Juhanin kokemus toimitusjohtajasta aina tuotekehitykseen antaa sopivan käytännönläheisen perspektiivin sille, mikä menetelmä toimii ja ennen kaikkea mikä ei. Tämä on erittäin ’hands – on’ lähestyminen ideointiin!

Yhden päivän kestävä kurssi sisältää kaiken esitetyn materiaalin, kekseliäs ajattelu- kirjasen sekä menetelmän käyttöohjeen. Materiaali jaetaan paperisena sekä sähköisenä tarvittaessa. Aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit sisältyvät hintaan.

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Täytä alla oleva lomake, niin valmentaja, Juhani Lehtonen on sinuun yhteydessä.

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!