Palvelukehitys ja innovaatio­toiminnan johtaminen

Innovointi

SOTE-uudistus, säästöpaineet, rakenteelliset muutokset, väestön ikääntyminen – julkisiin palveluihin kohdistuu paljon muutospaineita. Miten palveluorganisaatiot vastaavat näihin paineisiin? Miten henkilöstö selviää tulevan muutosrumban keskellä? Tule kuulemaan ja oppimaan käytännön malleja ja työkaluja julkisten palveluiden kehittämiseen.

Valmennus antaa osallistujille konkreettisia menetelmiä ja malleja palvelukehitykseen ja innovaatiotoiminnan johtamiseen julkisella sektorilla. Keskitymme erityisesti keinoihin, joilla aktivoit henkilöstön kehittämiseen ja kytket paikalliset kehitystoimet koko organisaatiosi kehitystavoitteisiin ja strategiaan. Opit myös, miten henkilöstön aktivointi kehittämiseen saadaan tukemaan hyvinvointia. Miten teet kehittämisestä voimavaran organisaatiollesi ja henkilöstöllesi? Henkilöstö on työnsä paras asiantuntija – käytä tämä vahva resurssi hyödyksesi myös kehittämisessä.

Kenelle?

Valmennus on tarkoitettu kaikille (esimiehet, kehittäjät, työntekijät, johto), jotka haluavat saada lisäpotkua palvelukehitykseen ja innovaatiotoiminnan johtamiseen. Valmennuksen sisältö on koottu viimeisimmästä tutkimustiedosta ja käytännön kehityshankkeista. Sisältö ja taustalla oleva tutkimus on kohdistettu erityisesti julkisen sektorin organisaatioihin.

Valmentaja

Mikko Lehtonen (DI, KTM) on kokenut organisaatioiden kehitys- ja innovaatiotoiminnan kehittäjä ja tutkija. Hänellä on 15 vuoden kokemus yhteistoiminnallisesta kehittämisestä, laajojen muutosten organisoinnista ja palvelujen kehittämisestä.

Konsulttina ja fasilitaattorina Mikko Lehtonen on toiminut useissa yksityisen ja julkisen sektorin toimeksiannoissa innovaatioprosessien, innovaatiokyvykkyyden ja innovaatiokulttuurin kehittämisessä. Hän kouluttanut mm. projektinhallintoa, innovaatiojohtamista ja kokeilevaa kehittämistä. Kouluttamisen ja konsultoinnin runkona ovat tyypillisesti osallistava lähestyminen muutokseen, yhteiskehittäminen ja innovaatiomenetelmät.

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Täytä alla oleva lomake, niin valmentaja, Mikko Lehtonen on sinuun yhteydessä.

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!