Pidimme Oirehtiiko johtotiimisi? -webinaarin 2.6.2023 klo 14-15. Voit tilata webinaarin tallenteen sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella ja saada oivalluksia sinulle sopivaan aikaan!


Moni johtotiimi on unohtanut itsensä. Kiireessä johtotiimin työskentely etenee tuttuja reittejä ja sen myötä tiimi on alkanut oireilla. Ei kommunikoida riittävästi. Vältellään vaikeita ja arkoja aiheita. Ristiriidat hidastuttavat päätöksentekoa. Yhteinen aika menee epäoleellisten asioiden parissa. Yhteiset käytännöt puuttuvat. 

Tule mukaan kuulemaan ja etsimään keinoja johtotiimisi kehittämiseksi. 

Webinaarimme antaa erilaisten johtotiimien vetäjille ja jäsenille käytännön eväitä oman johtotiiminsä kehittämiseen. Tarjoamme tietoa, inspiraatiota ja oivalluksia, joiden avulla voit ohjata johtotiimisi kehittymistä, kehittyä omassa roolissasi ja samalla edistää koko organisaatiosi johtamista. 

Linjoilla tapaat ICG Innotiimin johtamisen tiimistä Jari Mielosen, Juha Kontiaisen ja Anna Vaihisen.

Ajankohta: perjantai 2.6.2023 klo 14–15 

Toteutus: Webinaari Teams-alustalla 

Hinta: 0€ 

Lisätietoja ja kyselyt: jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai johtamisen kehittämisen palveluista ja valmennuksista, ota yhteyttä Anna Vaihinen 044 330 0303. 

Tilaa webinaarin tallenne:

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.