Miten aikuisten oikeasti muotoillaan asiakaslähtöisiä prosesseja?  -webinaari 06.10.2023 klo 14-15.

Haluamme kutsua sinut osallistumaan webinaariimme, jossa pureudumme asiakaslähtöisen prosessikehityksen merkitykseen ja sen vaikutuksiin liiketoiminnassa. Webinaarissa käsittelemme, miten asiakaslähtöisyys kasvattaa asiakastyytyväisyyttä ja samalla parantaa prosessien tehokkuutta. “Mikä muu voi olla organisaation olemassaolon tarkoitus, kuin synnyttää arvoa asiakkaille?” 

Keskustelemme parhaista käytännöistä ja menetelmistä asiakaslähtöisen prosessikehityksen saavuttamiseksi. Lisäksi jaamme konkreettisia esimerkkejä, jotka osoittavat, miten asiakaslähtöinen lähestymistapa viedään käytäntöön ja tuottaa merkittäviä hyötyjä organisaatiolle. 

Webinaarin tavoitteena on antaa sinulle käytännön eväitä ja oivalluksia, joiden avulla voit kehittää prosesseja asiakaslähtöisesti ja saavuttaa parempia tuloksia liiketoiminnassasi. 

Puhujina toimivat ICG Innotiimin pitkän linjan konsultit ja yritysvalmentajat: Markku Räisänen, Pinja Korkela, Matti Perttula, Kristiina Kiviharju, Elina Toimela, Juhani Lehtonen, Henri Norio sekä prosessijohtamisen ”Grand Old Man” Kai Laamanen. 

Ajankohta: Perjantai 6.10.2023, klo 14-15 

Toteutus: Webinaari Teams-alustalla 

Hinta: 0€

Lisätietoja ja kyselyt: jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai prosessijohtamisen palveluista ja valmennuksista, ota yhteyttä Kristiina Kiviharjuun.

Ilmoittaudu webinaariin:

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Osallistu webinaariimme ja ota askel kohti asiakaslähtöisempää ja tehokkaampaa prosessikehitystä!