Turvallisuuskulttuurin  kartoituksissa olemme havainneet, että työturvallisuuden johtamisroolit eivät ole käytännössä ollenkaan selviä. Mikä on toimitusjohtajan vastuu? Entä esimiesten? Tai työsuojelupäällikön? Lait ja asetukset voivat olla jotakuinkin täytetty, mutta miten arjen johtaminen käytännössä hoidetaan? 

Webinaarimme antaa johtajille, johtoryhmäläisille, esimiehille ja turvallisuusammattilaisille käytännön eväitä parempaan turvallisuuden johtamiseen. Tarjoamme tietoa, inspiraatiota ja oivalluksia, joiden avulla kehittyä omassa roolissaan ja samalla kehittää koko organisaation turvallisuusjohtamista. 

Ajankohta: torstai 2.12.2021 klo 10.00–11.30.
Innotiimiläiset puhuvat noin tunnin, minkä jälkeen on varattu aikaa kysymyksille ja vapaalle keskustelulle aiheen äärellä.
Toteutus: Webinaari Teams-alustalla. Saat linkin ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.
Hinta: 0€
Lisätietoja ja kyselyt: Jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai turvallisuusjohtamisen valmennuksista, ota yhteyttä Anna Vaihinen 044 330 0303. 

Ilmoittaudu mukaan:

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.