Miten tuotat nopeasti innovaatioita rajatuilla resursseilla? Kohdista motivoituneiden tekijöiden energia rajattuun haasteeseen ja luo puitteet organisaatiorajojen yli tapahtuvalle kehittämiselle. Aseta tavoitteet riittävän korkealle ja hyödynnä ICG Innotiimin Innovation Accelerator -ohjelmaa.

Onko innovaatioprosessin alkupää toivottoman hidas? Tarvitaanko radikaaleille ideoille oma kiihdytyskaista? Nopeiden innovointiprojektien tavoitteena on luoda innovatiivisia ratkaisuja ja edetä ketterästi ideoista konsepteihin, prototyyppeihin ja kehittämisen kautta markkinoille.

Innovation Accelerator -ohjelma

Innovation Accelerator -ohjelma käynnistyy ideakilpailulla, etenee intensiivisen Innovation Boot Camp -työpajan ja ratkaisukonseptien kypsyttelyn kautta projektiehdotusten valintaan. Tavoitteena on tuottaa innovaatioprosessin alkupäähän nopeasti innovatiivisia ratkaisuja uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi.

Innovatiiviset ratkaisut konkretisoidaan mahdollisimman pitkälle ketterien kehitystiimien ja määrämittaisten projektien avulla ilman byrokratian hidasteita. Lopputuloksena syntyy esim. prototyyppi, pilotti tai nykytarjoaman disruptoiva ratkaisukuvaus.

Lue lisää, miten Kiilto kurvasi avullamme ideoiden kiihdytyskaistalle!

Kiinnostuitko ohjelmasta? Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!

    Olemme kumppanisi…