Innotiimin sessio3

Yhteistyöhön Millennial Boardin kanssa

Sen sijaan, että etsitään uusia vastauksia vanhoihin kysymyksiin, ICG Innotiimin ja Millennial Boardin tuore yhteistyö ravistelee yrityksiä kysymään itseltään uusia kysymyksiä.

ICG Innotiimin asiakkaat voivat jatkossa hyödyntää kääntöiseen mentorointiin erikoistunutta Millennial Boardia miettiessään, vastaavatko organisaation palvelut millenniaalien kulutuskäyttäytymiseen ja miten organisaatio voisi olla merkityksellisempi asiakkailleen.

Millennial Board koostuu opiskelunsa päättäneistä sanavalmiista ja raikkaista nuorista aikuisista, jotka haluavat tuoda oman sukupolvensa näkemyksen tulevina johtajina ja asiakkaina yrityksiin, joissa taloudellisen hyvinvoinnin taustalla vaikuttavat yrityksen merkitys, identiteetti ja arvomaailma.

‒ Millennial Boardin käänteinen mentorointi on investointi yrityksen tulevaisuuteen. Uusi yhteistyömalli tuottaa asiakkaillemme uudenlaista arvoa liiketoimintaan, kiteyttää ICG Innotiimin Antti Hellström.

– Yhtiö, joka markkinassaan puolustaa paikkaansa tai toimii haastajana, tarvitsee erottautumisstrategian. Riittävän suuret kysymykset ja erilaisten ihmisten rakentava dialogi luovat uutta ymmärrystä organisaation suuremmille vastauksille, merkitykselle. Millennial Board pystyy auttamaan strategisessa siirtymässä kilpailukyvystä kilpailuetuun, hän kuvailee.

ICG Innotiimiläisten ja millenniaalien työskentelymallina on yritysten johtoryhmälle suunnattu yhden päivän paineistettu työpaja 3-5 otsikolla, tai 3-5 erillistä työpajaa, joissa kussakin on terävä teema.

– Istunnoissa johtoryhmää haastetaan radikaaleilla ja yllättävillä ajatuksilla. Ne ovat pienten vallankumousten alkusiemeniä kilpailuedun rakentamiseksi. Millenniaalinen mentorointi kirkastaa tarpeen muutokselle, joka kirjataan asiakkaan työlistaksi, Hellström kuvailee.

Erityisen hyvin millenniaalien sparraus sopii yrityksille ja organisaatioille, jotka hakevat kilpailuetua haastamalla nykyistä ajatteluaan ja etsimällä uusia kasvun polkuja. Toisaalta sparraus sopii menestystä jo nauttiville yrityksille, jota haluavat kasvattaa kykyään ja valmiuttaan aloittaa toistuvasti organisaation sisäisiä vallankumouksia.

Millennial Board on toteuttanut sparrausohjelmia muun muassa S-Pankin, Ifin, Arlan, Atrian ja Vattenfallin johdolle. Lisäksi se on ollut mukana työ- ja elinkeinoministeriön Tekoälyhankkeessa tuomassa esille nuorten tulevaisuuden tekijöiden näkökulmaa. Millennial Board on juuri käynnistänyt palvelunsa myös Lontoossa, Oslossa ja Tukholmassa.

#rethinkwork #rethinkculture #rethinkpurpose #rethinkvaluecreation #rethinkowning #rethinksharing #rethinklifestyles #rethinkleadership #rethinkbusiness #rethinklife

Ota yhteyttä!