Uudistu tai kuole! Osa 2

Uudistu_tai_kuole_2_ekirja_Innotiimi-ICG-1

Miten organisaatiosi selviää seuraavat 100 vuotta? Suositun blogisarjan 100 vinkkiä yksissä kansissa!

Mikko Lehtosen ja Jarno Poskelan kirjoittaman blogisarjan ”365 tapaa kehittää innovaatiokulttuuria” vinkit on koottu tulevaisuuteen suuntaavaksi e-kirjaksi, jonka voit ladata itsellesi veloituksetta verkkokaupastamme.

Haluamme olla mukana tukemassa organisaatioiden uudistamista ja kerromme 100 keinoa, jolla organisaatiosi selviää seuraavan vuosisadan. Toivottavasti vinkkimme auttavat sinua kehittämään organisaatiotasi eteenpäin.

Jos ideat, osaaminen tai usko loppuvat kesken tai haluat vain ulkopuolisen näkemyksen innovaatiokulttuurin kehittämiseen, niin soita meille. Täällä on iso joukko innovaatiotoiminnan ammattilaisia, jotka palavat halusta saada auttaa juuri sinua ja sinun organisaatiotasi.

Osa 1 ”Uudistu tai Kuole – 100 käytännön keinoa innovaatiokulttuurin uudistamiseen!” saavutti suuren suosion ja on ladattu jo satoja kertoja.

Seuraa blogisarjaa: 365 tapaa kehittää innovaatiokulttuuria.

Innovointiterveisin 15.8.2018

Jarno Poskela ja Mikko Lehtonen

Tilaa maksuton e-kirja sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

* indicates required

Innotiimi-ICG saa lähettää minulle:

Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

Käytämme Mailchimp-markkinointialustaa. Klikkaamalla ”Lähetä” tietosi siirtyvät Mailchimpille käsiteltäväksi. Lue lisää Mailchimpin tietosuojakäytännöistä täältä.


Ota yhteyttä!