Osallistava johtaminen

Näyttökuva 2023-6-26 kello 0.01.10

Mistä on kyse?

ICG Innotiimin osallistavan johtamisen valmennusohjelmassa johto ja esimiehet oppivat hyödyntämään osallistavia työkaluja ja menetelmiä arjen erilaisissa johtamistilanteissa.

Valmennusjakson lähipäivissä käsittelemme haastavaksi koettuja vuorovaikutustilanteita harjoitellen ja soveltaen osallistavia työkaluja ja menetelmiä. Valmennuspäivien välissä osallistujat kokeilevat oppimaansa käytännössä keräten kokemuksia ja huomioita jatkokäsittelyä varten.

Valmennus on kokemusperäistä oppimista – teorian kautta opiskelua, aktiivista käytäntöön vientiä ja opitun analysointia. Näin valmennuksessa syntynyt innostus ja tuoreet ihmisten osallistamisen taidot siirtyvät suoraan konkreettiseksi toiminnaksi.

Miksi osallistua?

  • Osallistujat kehittyvät johtajina, he saavat aikaan parempia johtamistuloksia ja organisaation suorituskyky kasvaa.
  • Osallistavalla johtamisella saadaan koko henkilöstön panos mukaan toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.
  • Hyvin johdetussa organisaatiossa ihmiset voivat paremmin, ilmapiiri on terveempi ja osallistuminen on syvempää.

Kenelle?

Valmennusohjelma on suunniteltu henkilöille, joilla on työssään tiiminveto- tai esimiesvastuu. Menetelmät sopivat kaikille lähiesimiehistä korkeimpaan johtoon.

Valmentajat

Valmennusohjelmaa vetää laajuudesta riippuen yleensä 1-2 kokenutta valmentajaamme. Valmentajan roolina on kokonaisuuden läpiviennin lisäksi toimia osallistujien tukena ja sparrata johtamistilanteiden suunnittelussa ja onnistumisen arvioinnissa.

Valmentajillamme on kokemusta yritysmaailmasta erilaisissa tehtävissä kehityspäälliköstä tuotanto- ja linjajohtoon. Tausta antaa käytännönläheisen perspektiivin sille, mikä menetelmä toimii ja ennen kaikkea mikä ei.

 

Vaimolta terveisiä: paremmat vuorovaikutustaidot näkyvät kotona asti* Valmennus antoi eväät onnistua oman työn arjessa* Ryhmä jäi elämään konsultin lähtemisen jälkeenkin*

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme on sinuun yhteydessä.

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!