Tule mukaan kehittämään vastuullisuusinnovaatioita!

Vastuulliset uudet tuotteet ja palvelut vaativat toteutuakseen usein ideointia koko arvoketjun yli. Siksi vastuullisuustavoitteiden edistäminen yrityksissä yksin ei aina tuo parhaita tuloksia, vaan tarvitaan verkostoitunutta yhteiskehittämistä.    

Innotiimin menestyksellinen RadiCamp-ohjelma radikaalien innovaatioiden kehittämiseksi toimii loistavasti radikaalien vastuullisuusinnovaatioiden kehittämisessä.

RadiCamp toteutetaan yhdistäen parhaita oppeja sekä avoimista innovaatioista, että suljetuista, yritysten sisäisistä tavoista toimia. Prosessi on hallittu ja jokainen yritys on mukana NDA:n mahdollistavissa rajoissa. Perusajatuksena on, että RadiCampin sisällä kehitetyt innovaatiot kuuluvat kaikille kyseiseen ohjelmaan osallistuneille yrityksille. Tärkeää on, että asiat saadaan vietyä käytäntöön ja kaupallistettua. Kaikille on verkoston yli tapahtuvista vastuullisuusinnovaatioista hyötyä! 

Olemme nyt aktiivisesti kasaamassa sopivia yhteiskehittämisprojekteja, joiden lähtökohtana on Teidän tarpeenne innovoida ja kehittää vastuullisuutta. Millaisten vastuullisuushaasteiden parissa haluaisitte olla tekemässä etulinjan radikaaleja innovaatioita? Mitkä yritykset olisivat teille mielenkiintoisimpia kumppaneita tämän teeman alla?  

Syksyn RadiCamp haku on nyt auki! Ilmoittaudu tästä linkistä mukaan 30.6. mennessä! 

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!