Vastuullisuuswebinaari:
Ilmasto- ja ympäristötyön johtaminen

Vastuullisuuden toteuttaminen ja vastuullisuustekojen näkyminen tuo uutta liiketoimintaa ja varmistaa yrityksen jatkuvuuden sekä positiivisen medianäkyvyyden. Työn merkityksellisyyden painoarvo kasvaa koko ajan ja uudet sukupolvet haluavat tehdä merkityksellistä työtä yrityksissä, jotka he kokevat vastuullisiksi. Vastuulliset yritykset menestyvät taloudellisesti ja niihin halutaan tulla töihin. Vastuullisuuden kehittäminen tarkoittaa yleensä muutosta, ja tässä webinaarissa käymme läpi Innotiimin työkaluja ilmasto- ja ympäristötyön johtamisen muutosmatkan tueksi.

Sanoista tekoihin -periaate tarkoittaa strategiassa esitettyjen vastuullisuusteemojen tuomista näkyviksi oikeilla teoilla. Käytännössä oikeiden toimien etsiminen ja toteuttaminen onnistuu parhaiten osallistamalla koko henkilöstö mukaan ideoimaan. Tähän on olemassa monia tapoja ja menetelmiä, joissa konsulttimme voivat auttaa yrityksiä.

Keskustelun aiheina mm.

 • Kestävän kehityksen radikaalit innovaatiot
 • Tavoitteenasetanta ilmasto- ja ympäristötyössä OKR-viitekehyksen avulla
 • Ympäristö- ja ilmastoasioiden johtamisjärjestelmän kartoitus, kehittäminen ja hyödyntäminen

Webinaarin tavoite on antaa kehittämisen eväitä yritysten johtajille, johtoryhmien jäsenille, vastuullisuudesta ja ympäristöasioista vastaaville.

Tilaa webinaarin tallenne täältä:

  Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

   

  Ajankohta: Perjantai 1.4.2022 klo 13:00 – 14:30
  Toteutus: Webinaari Teams-alustalla, lähetämme linkin sähköpostitse.
  Hinta: 0 €
  Lisätietoja: Kristiina Kiviharju 050 398 1119