Työturvallisuuden sertifikaatti on – entäs sitten?
Webinaari 10.11.23 klo 14-15

Johdetaanko teillä turvallisuutta, kuka sitä johtaa ja miten? 

Turvallisuusjohtamisjärjestelmä (TTT) mielletään usein ISO45001 sertifikaatin ylläpitämisenä ja siihen liittyvien toimintojen toteuttamisena. Kaksi isoa kysymystä: 

  • Tyydyttääkö johtoa työturvallisuustyön tulokset?
  • Käytetäänkö järjestelmää johtamisen työkaluna arjessa?  

Moni organisaatio kipuilee turvallisuusjohtamisen kanssa, vaikka järjestelmän pitäisi olla dynaaminen johdon työkalu. Usein johto ei tiedä, mistä tämänhetkinen turvallisuustaso johtuu eikä tiedä, mitä ei tiedä. 

Osallistu webinaariimme ja valmistaudu nostamaan turvallisuusjohtamisen kyvykkyyttä ISO45001 -tason yläpuolelle

Webinaarissa keskitytään siihen, miten tilannetietoisuus ja sen systemaattinen rakentaminen vaikuttaa turvallisuusjohtamisen tehokkuuteen. Nykyaikainen, tuloksellinen turvallisuusjohtaminen vaatii myös paljon kokonaisvaltaista ajattelua ihmisten asennoitumisesta, käyttäytymisestä ja osaamisesta organisaation kaikilla tasoilla. 

Webinaari antaa ideoita ja oivalluksia johdolle ja turvallisuusammattilaisille turvallisuusjohtamisen kehittämiseen. Linjoilla tapaat ICG Innotiimin turvallisuusjohtamisen asiantuntijoita. Webinaarissa äänessä ovat Elina Toimela, Mikko Hietanen ja Juha Kontiainen. 

Ajankohta: perjantaina 10.11.2023 klo 14–15
Toteutus: Webinaari Teams-alustalla
Hinta: 0 €
Lisätietoja ja kyselyt: jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai turvallisuusjohtamisen valmennuksista, ota yhteyttä Elina Toimelaan.

Ilmoittaudu webinaariin:

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.