Miten parannan työntekijäkokemusta inhimillisellä prosessijohtamisella? – webinaari perjantaina 08.03.24 klo 14 – 15

Onko prosessijohtaminen pelkkää kaavioiden piirtämistä, jossa työntekijöiden työsuoritteet ovat irrallisia toisiinsa liittyviä laatikoita, joista kukaan ei ymmärrä kokonaisuutta? Kuvittele sen sijaan lähestymistapaa, jossa prosessin päätarkoitus on työntekijöiden työn helpottaminen, roolien ja odotusten selkeyttäminen sekä koko toiminnan ketjun tekeminen näkyväksi. Keskiössä on, miten ihmiset ja teknologiat yhdessä edistävät asiakkaan etua. Tämä on se ajattelutapa, jota haluamme korostaa. 

Tule mukaan webinaariimme, jossa keskitymme työntekijäkokemuksen parantamiseen prosessijohtamisen kautta. ”Huolehdi työntekijöistäsi, niin he huolehtivat asiakkaistasi” -sanonta elää ja voimistuu prosessien kautta. Tämä tilaisuus on suunnattu johtajille, laatupäälliköille, prosessiomistajille, kehitysvastaaville, HR-asiantuntijoille, esihenkilöille ja kaikille, jotka haluavat kehittää työntekijäkokemusta ja prosessijohtamista. 

Keskustelemme parhaista käytännöistä ja menetelmistä työntekijäkokemuksen huomioimiseen ja kehittämiseen prosessijohtamisen avulla. Tarjoamme konkreettisia esimerkkejä ja tarinoita, jotka havainnollistavat näitä käytäntöjä. Webinaarin tavoitteena on tarjota sinulle oivalluksia ja lähestymistapoja, joiden avulla työntekijät kokevat prosessit merkityksellisiksi ja toimivat niiden mukaan itseohjautuvasti. 

Puhujina ovat ICG Innotiimin kokeneet konsultit ja yritysvalmentajat: Markku Räisänen, Pinja Korkela, Matti PerttulaKristiina Kiviharju, Elina Toimela, Juhani Lehtonen sekä prosessijohtamisen konkari Kai Laamanen. 

Ajankohta: Perjantai 8.3.2024, klo 14–15
Toteutus: Webinaari Teams-alustalla
Osallistumismaksu: 0 €

Ilmoittaudu tästä

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Liity mukaan webinaariimme ja ota askel kohti inhimillisempää prosessijohtamista! 

     

    Kiinnostaako prosessijohtamisen tehostaminen omassa organisaatiossa? Huhti-toukokuussa 2024 järjestämme myös avoimen  ”Parempia tuloksia prosessijohtamisella” -valmennuksen! Lue lisää ja ilmoittaudu täältä!