People holds in hand a jigsaw puzzle. Business solutions, success and strategy.Group of business people assembling jigsaw puzzle

Parempia tuloksia prosessijohtamisella ­-valmennus

pvm

26.04.2024
03.05.2024
10.05.2024

12:00-15:30

Days: 3

Kieli

Finnish

Location

Verkkovalmennus

Tule mukaan keväällä 2024 järjestettävään ICG Innotiimin kolmiosaiseen ”Parempia tuloksia prosessijohtamisella” -valmennukseen, joka toteutetaan virtuaalisesti Teams-alustalla. Valmennus tarjoaa prosessiomistajille ja -asiantuntijoille, laatuvastaaville, johtajille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille merkittäviä lisävalmiuksia prosessijohtamisen tehostamiseen omassa organisaatiossa.

Pääset tutustumaan ICG Innotiimin menestyskonseptiin, joka on auttanut yli sataa organisaatiota Suomessa parantamaan tuottavuutta, hyvinvointia ja asiakaslähtöisyyttä. Valmennuksessa läpikäydään prosessijohtamisen peruskäsitteitä ja jaetaan konkreettisia vinkkejä sekä työkaluja prosessiarkkitehtuuriin, prosessikuvauksiin, prosessijohtamisen organisointiin ja jatkuvaan parantamiseen.

Miten niin muka parempia tuloksia prosessijohtamisella?

Työelämätutkimukset korostavat, että työn on oltava merkityksellistä ja johtamisen kunnossa. Puutteet näissä perusedellytyksissä heikentävät henkilöstön hyvinvointia ja johtavat lahjakkuuksien siirtymiseen paremmin johdettuihin organisaatioihin. Työturhautumisen yleisiä syitä ovat osastojen eristyneisyys ja jäykät toimintatavat, joissa tieto ei liiku ja vuorovaikutus takkuaa. Prosessijohtaminen tarjoaa viitekehyksen, joka purkaa organisaation siiloutumista ja edistää sujuvaa yhteistyötä yli osastorajojen. Ydinkysymys on, miten yhdistämme ihmiset ja teknologiat tuottaaksemme enimmäisarvoa asiakkaille. Prosessijohtaminen on yksi parhaista ja monipuolisimmista lähestymistavoista parantaa organisaation toimintaa.

Asiakasarvon luominen on keskiössä markkinajohtajuutta tavoitellessa, ja prosessijohtaminen on avainasemassa vastaamassa tähän haasteeseen. Kun prosessijohtaminen toteutetaan hyvin, se mm. läpivalaisee organisaation toimintaa, mahdollistaa kehittämisen ja parantamisen, selkeyttää vastuita ja rooleja, vähentää turhaa työtä ja resurssien haaskausta, alentaa kustannuksia, parantaa työntekijäkokemusta, tukee digitalisaatiota ja lisää organisaation kykyä luoda arvoa asiakkailleen.

Kehityspanostus prosessijohtamiseen kannattaa varmasti!

Ohjelma

Osa 1 – Parempia tuloksia prosessijohtamisella – miten johdan liiketoimintaa prosessien verkkona? 26.4.2024

 • Mistä prosessijohtamisessa on kyse?
 • Asiakasarvon tuotto prosessien avulla
 • Menestystekijät prosessijohtamisen käyttöönotossa

Osa 2 – Prosessiarkkitehtuuri ja prosessien kuvaaminen 3.5.2024

 • Asiakkaan prosessin mallintaminen
 • Ydinprosessit ja tukiprosessit tuottamassa arvoa asiakkaalle
 • Prosessien kuvaamisen parhaat käytännöt

Osa 3 – Prosessien käytäntöönvienti ja jatkuva parantaminen 10.5.2024

 • Osallistava muutosjohtaminen
 • Prosessien suorituskyvyn johtaminen
 • Jatkuvan parantamisen perusidea ja työkalut

 

Kouluttajat: Kristiina Kiviharju ja Matti Perttula
Ajankohta: perjantaisin 26.4., 3.5. ja 10.5.2024 klo 12:00-15:30
Toteutus: Teams alustalla
Kieli: Suomi
Hinta: 1.500 € (alv 0%)
Ehdot: laskutus 14 pv netto ensimmäisen tilaisuuden jälkeen, peruutukset viimeistään 2 viikkoa ennen aloitusta. Osallistumispaikan saa siirtää toiselle henkilölle.
Osallistujamäärä: 3-20 henkilöä
Lisätiedot ja kyselyt: jos haluat tietää valmennuksestamme, ota yhteyttä Mattiin tai Krisuun

Ilmoittaudu mukaan:

  ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.