Innovaatiojohtamisen webinaari:
Miten johdan innovaatiotoimintaa strategialähtöisesti?

Tule maksuttomaan webinaariimme 20.1.2023 klo 14-15 kuulemaan meidän kolme vinkkiä onnistumiseen. Webinaari antaa liiketoiminnan, tuotteiden ja palveluiden kehittäjille ja liiketoiminnan kasvusta vastaaville johtajille eväitä siihen, miten innovaatiotoiminta saadaan aidosti tukemaan yritysstrategian toteutusta.

Toimiva innovaatiojohtamismalli kohdistaa kehitysresurssit oikeisiin asioihin, tuo strategista ohjattavuutta ja sujuvoittaa ideoiden tietä markkinaan.

Innovaatiotoiminnan tulee olla jatkuvaa, tavoitteellista ja strategiasta johdettua

Innovaatiojohtamisen perusajatus on, että uusien tuotteiden ja palveluiden ideointi ja kaupallistaminen ei ole sattumankauppaa tai kertaluonteista. Kyse on kasvumoottorista, joka tulisi nähdä strategisesti keskeisenä liiketoimintaprosessina. Toimiva innovaatiojohtamisen malli tuottaa organisaatiolle merkittävää strategista ja taloudellista hyötyä.

Innovaatioita johdetaan kolmella tasolla

Innovaatiojohtamisen malli pitää sisällään kolme kerrosta: strategia, ohjaus ja toiminta:

1) Innovaatiostrategia auttaa kohdistamaan TKI-resurssit yritysstrategian mukaisiin projekteihin.
2) TKI-toiminnan ohjaus vaatii aktiivista ja jatkuvaa salkkujohtamista ja selkeää priorisointia kolmella tasolla: ideat, tuotteistamisen ja kaupallistamisen projektit, tuote- ja palvelusalkku.
3) Toiminnalla tarkoitamme itse innovaatioprosessia, siihen liittyviä vakiintuneita rooleja, tehtäviä, työkaluja ja menetelmiä.

Mallin kruunaa jatkuvan parantamisen periaate, joka sisältää innovaatiotoiminnan arvioinnin, mittaamisen ja kehittämisen.

Ajankohta: 20.1.2023 klo 14-15
Toteutus: Webinaari Teams alustalla. Ilmoittaudu lomakkeella, niin lähetämme osallistumislinkin sähköpostitse!
Kieli: Suomi
Hinta: 0€
Lisätiedot ja kyselyt: Jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai innovaatiojohtamisen konsultointipalveluistamme, ota yhteyttä tilaisuuden innovaatiojohtamisen konsultteihimme: Juhani Lehtonen, Kristiina Kiviharju, Matti Perttula, Miia Jaatinen ja Mikko Lehtonen.

Ilmoittaudu mukaan!

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.