Inhimillinen turvallisuus – työntekijä pelastaa päivän!

Yksikään meistä ei tule aamulla töihin loukkaantuakseen tai aiheuttaakseen vahinkoja.
Miten voimme hallita inhimillisistä tekijöistä aiheutuvia poikkeamia paremmalla johtamisella?

Fennian Pia Välimaa ja Petteri Sistonen: ”Miten työpaikalle luodaan turvallisen toiminnan edellytykset?Työturvallisuusviikon kunniaksi inhimillisten tekijöiden ääressä sparraillut poppoomme kokoontuu ajankohtaisen, jokaista yritystä koskettavan aiheen äärelle. Tule kuulemaan ajatuksiamme inhimillisten tekijöiden hallinnasta osana turvallisuusjohtamisen ja turvallisuuskulttuurin kehittämistä! 

Resiliency Groupin Ilkka Kervinen: “Jokainen yritys haluaa parantaa tulostaan. Turvallisuuteen panostaminen on erinomainen keino, sillä jokainen turvallisuuteen käytetty euro tuottaa tutkimusten ja kokemustemme mukaan yritykselle 3-6 euroa.Inhimilliset tekijät tulee huomioida ennakoivasti jo esimerkiksi perehdytyksessä, vaarojen arvioinnissa ja turvallisuushavaintoprosessia määriteltäessä. Tilastot eivät meitä auta, vaan on sukellettava riittävän syvälle yrityksen omiin prosesseihin. 
 
Innotiimi-ICG:n Anna Vaihinen ja Mikko Hietanen: “Inhimillinen turvallisuus – miten opitaan tunnistamaan, ymmärtämään ja huomioimaan inhimilliset tekijät työpaikkojen arjessa ja johtamisessa?” Ihmisten toiminnan taustalla on erilaisia inhimillisiä tekijöitä ja ketjuuntumisia, jotka vaikuttavat poikkeamien ja vaaratilanteiden syntyyn. Kun osaamme tunnistaa tällaiset tekijät ja ottaa ne ennalta huomioon, turvallisuus lisääntyy ja onnettomuusriski pienenee.

Webinaarimme antaa johtajille, johtoryhmäläisille, esimiehille ja turvallisuusammattilaisille eväitä parempaan turvallisuuden ja muutoksen johtamiseen muuttuvassa maailmassa. Tarjoamme johtotehtävissä toimiville tietoa, inspiraatiota ja oivalluksia, joiden avulla kehittyä omassa tehtävässään ja samalla kehittää koko organisaation tehokkuutta ja hyvinvointia. 

Ajankohta: tiistai 27.4.2020 klo 10.30–11.30 

Toteutus: Webinaari Teams-alustalla 

Hinta: 0€ 

Lisätietoja ja kyselyt: jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai turvallisuusjohtamisen valmennuksista, ota yhteyttä Anna Vaihinen 044 330 0303. 

 

Tilaa webinaarin tallenne: 

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.