hansel_puitesopt_cmyk_jpg

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel on valinnut ICG Innotiimin työyhteisöjen ja esimiestyön kehittämisen sopimustoimittajaksi Johtamisen ja kehittämisen konsultointipalvelut 2017–2021 -puitejärjestelmäkilpailutuksessa.

Työyhteisöjen ja esimiestyön kehittäminen auttaa julkista sektoria vastaamaan nopeasti muuttuvan maailman haasteisiin.

– Olemme innoissamme ja ylpeitä ICG Innotiimin valinnasta Hansel-sopimustoimittajaksi. Kansainväliset verkostomme ja vankka kokemuksemme mm. EU-toimielimien johtamisen kehittämisen parista tuovat valtionhallinnon toimijoille uutta konkreettista lisäarvoa työyhteisöjen ja esimiestyön kehittämiseen, kertoo ICG Innotiimin Partner Pertti Helminen.

Kansainvälisiä näkökulmia työyhteisöjen ja esimiestyön kehittämiseen

ICG Innotiimi on ollut vuodesta 2007 lähtien mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa European School of Administrationin (EUSA) johtamisvalmennuksia. Tällä hetkellä ICG Innotiimin ja kahden muun yrityksen muodostaman konsortion sopimuskumppaneina on EUSA:n lisäksi 37 unionin toimielintä kaikissa jäsenmaissa. Yhteensä 11 maassa toimiva ICG Innotiimi on myös toteuttanut lukuisia julkisen sektorin kehityshankkeita mm. Itävallassa, Saksassa ja Unkarissa.

Väestön ikääntyminen, digitalisaatio, ilmastonmuutos, maailmantalouden keskinäisriippuvaisuus ja nopeasti kehittyvät turvallisuusuhkat haastavat julkisen sektorin toimijat kaikkialla Euroopassa.

– Julkisen sektorin toimintaympäristö muuttuu niin nopeasti, ettei odottelu ole enää vaihtoehto. Hansel-sopimustoimittajana haluamme olla valtionhallinnon matkakumppani työyhteisöjen ja esimiestyön kehittämisessä uudelle tasolle. Kestävä muutos saavutetaan yhdessä henkilöstön kanssa, Helminen korostaa.

Ota yhteyttä!