hansel_puitesopt_cmyk_jpg

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel on valinnut Innotiimi-ICG:n työyhteisöjen ja esimiestyön kehittämisen sopimustoimittajaksi Johtamisen ja kehittämisen konsultointipalvelut 2017–2021 -puitejärjestelmäkilpailutuksessa.

Työyhteisöjen ja esimiestyön kehittäminen auttaa julkista sektoria vastaamaan nopeasti muuttuvan maailman haasteisiin.

– Olemme innoissamme ja ylpeitä Innotiimi-ICG:n valinnasta Hansel-sopimustoimittajaksi. Kansainväliset verkostomme ja vankka kokemuksemme mm. EU-toimielimien johtamisen kehittämisen parista tuovat valtionhallinnon toimijoille uutta konkreettista lisäarvoa työyhteisöjen ja esimiestyön kehittämiseen, kertoo Innotiimi-ICG:n Partner Pertti Helminen.

Kansainvälisiä näkökulmia työyhteisöjen ja esimiestyön kehittämiseen

Innotiimi-ICG on ollut vuodesta 2007 lähtien mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa European School of Administrationin (EUSA) johtamisvalmennuksia. Tällä hetkellä Innotiimi-ICG:n ja kahden muun yrityksen muodostaman konsortion sopimuskumppaneina on EUSA:n lisäksi 37 unionin toimielintä kaikissa jäsenmaissa. Yhteensä 11 maassa toimiva Innotiimi-ICG on myös toteuttanut lukuisia julkisen sektorin kehityshankkeita mm. Itävallassa, Saksassa ja Unkarissa.

Väestön ikääntyminen, digitalisaatio, ilmastonmuutos, maailmantalouden keskinäisriippuvaisuus ja nopeasti kehittyvät turvallisuusuhkat haastavat julkisen sektorin toimijat kaikkialla Euroopassa.

– Julkisen sektorin toimintaympäristö muuttuu niin nopeasti, ettei odottelu ole enää vaihtoehto. Hansel-sopimustoimittajana haluamme olla valtionhallinnon matkakumppani työyhteisöjen ja esimiestyön kehittämisessä uudelle tasolle. Kestävä muutos saavutetaan yhdessä henkilöstön kanssa, Helminen korostaa.

Ota yhteyttä!