Bausteine-7

Muutosjohtamisen taitovalmennukset

Muutosjohtaminen on 2020-luvun ydintaito, jota tarvitaan organisaation kaikilla johtamistasoilla: johtoryhmässä, keskijohdossa ja tiimien vetäjillä. ICG Innotiimin muutosjohtamisen taitovalmennukset auttavat sinua täyttämään tämän tarpeen.

Muutosjohtamisen oppiminen käytännön harjoitusten kautta

Oppiminen tapahtuu, kun aiheet ovat tärkeitä ja hyvin pohjustettuja, saat vaihtaa ajatuksia muiden kanssa ja kokeilet itse työkaluja käytännössä. Muutosvalmennuksemme on sekoitus parhaan käytännön malleja, käytännön harjoituksia ja vuorovaikutusta aiheen parissa. Harjoitukset rakennetaan todellisten johtamistilanteiden ja kehityshaasteiden ympärille.

Räätälöimme juuri teille sopivan muutosjohtamisen valmennuskokonaisuuden

Rakennamme juuri sinulle sopivan muutosvalmennuskokonaisuuden. Hyvä lähtökohta on pitää 2-5 lähivalmennuspäivää ja ohjata itsenäisesti suoritettavia välitehtäviä. Pyrimme aktiivisesti siihen, että valmennettavat pystyvät välittömästi soveltamaan menetelmiä ja oppeja arjen muutostyöhönsä.

Emme ole perinteisiä kouluttajia, vaan muutosvalmentajia, jotka hyödyntävät laajaa ja käytännönläheistä kokemuspohjaa valmennuksissa. Valmennettavat saavat mukaansa joukon muutostyökaluja, tietoa muutoksen menestystekijöistä ja henkilökohtaisia oivalluksia, jotka antavat hyvät edellytykset viedä muutosaloitteet maaliin.

Olemme kumppanisi…


MUUTOSJOHTAMISEN VALMENNUSOHJELMAT

Muutosjohtamisen valmennustilaisuuksissa työskentelemme kanssasi intensiivisesti käsitteiden, työkalujen ja case-harjoitusten parissa vertaisryhmissä.

YHDESSÄ OPPIMINEN

Valmennuksessa opimme yhdessä ymmärtämään muutosilmiöitä ja johtamaan muutosta asioiden ja ihmisten kautta.

KÄYTÄNNÖN TILANTEIDEN HARJOITTELU

Valmennuksessa saat käyttöösi muutostyökalut, sisäistät roolisi muutoksen johtajana ja saat arvokkaita kokemusperäisiä käytännön oppeja.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!