Organisaatioissa työ tehdään tiimeissä – Etätyökin!​

Me uskomme, että organisaatioissa työ tehdään tiimeissä – virtuaalisestikin. Ja haluamme  auttaa asiakkaitamme kehittämään tiimiensä tehokkuutta parempien tuloksien ja paremman  työilmapiirin saavuttamiseksi. ​ Virtuaalista yhdessä työskentelyä mahdollistava teknologia on kehittynyt harppauksin viime vuosina. Tiimitkin tarvitsevat kehitysharppauksia kohti hyvää ja tehokasta virtuaaliyhteistyötä. Kyse ei ole ohjelmien käyttämisen osaamisesta, vaan uuden teknologian hyödyntämisestä yhteisen tekemisen tukemisessa.  

Joukkueen yhteispeli on tärkeää, pelattiin sitten hajallaan tai lähekkäin. Kummatkin vaativat yhteistä ymmärrystä siitä, mitä ollaan tekemässä ja miten. Tässä webinaarissa käymme läpi lähestymistämme tiimin virtuaalisen yhteispelin valmentamiseen. Milloin on oikea aika sinun organisaatiollesi hypätä kehitykseen mukaan? Jos ei nyt… niin koska! 

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää tiiminsä etätyöskentelyä – hajallaan, mutta yhdessä. Käsittelemme muiden muassa seuraavia ajankohtaisia asioita: 

  • Mikä on erilaista tiimin työskennellessä virtuaalisesti verrattuna lähityöskentelyyn? 
  • Miten esimies voi tukea tiiminsä virtuaalityöskentelyä? Entä tiimiläiset?
  • Miten virtuaaliyhteistyö kannattaa suunnitella, jotta siitä saadaan osallistavaa ja tehokasta? 

ToteutusWebinaari Zoom-alustalla 

Ajankohtatorstai 7.5.2020 

Kesto15.10 – 15:55. Tervetuloa virtuaalikahveille klo 15:00 alkaen.

Voimme toteuttaa webinaarin organisaatiosi tarpeisiin!

Tilaa webinaarin tallenne tästä:

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.