Matkakumppa-­­nisi muutokses­sa myös korona-­viruksen aikaan

Uutinen Korona

Koronavirusepidemia koskettaa meitä kaikkia tavalla tai toisella. Tilanne muuttuu viikoittain ja tänään tehdyt suunnitelmat voidaan joutua muuttamaan jo huomenna. Tärkeintä juuri nyt on huolehtia omasta ja lähimmäisten terveydestä. Samaan aikaan organisaatiot ovat  melkoisessa myllerryksessä ja johdolla on suuri vastuu mukauttaa operatiivinen liiketoiminta nopealla tahdilla nykytilanteeseen.

Koronavirus tuo mukanaan paljon muutostarpeita työpaikoille. Johto, esimiehet ja kehittäjät toimivat parhaillaan kovien paineiden alla. Monikaan ei ole ennakoinut, saatikka harjoitellut tätä varten. Juuri nyt tarvitaan hyvää johtamista ja muutosten läpivientikykyä enemmän kuin koskaan.

Toimintoja joudutaan vääjäämättä mukauttamaan ja priorisoimaan asioita. Tilanne tulee kuitenkin tasaantumaan kuukausien kuluessa. Sitä varten tarvitaan toimintamallit, jotka vievät pandemian ensimmäisen vaiheen yli. Samalla todennäköisesti voidaan oppia uutta omasta toiminnasta.

Seuraava muutostarpeiden aalto tulee, kun pandemia alkaa hellittää otettaan ja rajoituksia puretaan. Silloin haasteeksi tulee toiminnan ylösajo mahdollisimman tehokkaasti. Todennäköisesti emme tule ikinä toimimaan täysin samalla tavalla, kuin ennen koronaa.

Innotiimi-ICG:llä me mukaudumme tilanteeseen yhdessä asiakkaittemme kanssa. Toteutamme suunniteltuja koulutuksia ja valmennuksia virtuaalisina. Coachaus ja sparraus onnistuvat Teamsin välityksellä. Kehitysprosessien suunnittelu ja ohjaus verkon yli on meille arkipäivää. Myös ideointi ja innovointi onnistuvat hyvin virtuaalityöpajoissa ammattifasilitaattorin ja oikeaan tarpeeseen suunniteltujen työkalujen avulla.

Ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä sinulle ja organisaatiollesi sopivia ratkaisuja muutokseen.