Tule mukaan maksuttomaan Näin vältät prosessijohtamisen tyypillisimmät sudenkuopat -webinaariimme 6.5.2022 klo 14:00-15:30.

Webinaarimme antaa johtoryhmäläisille, laatuvastaaville ja prosessijohtamisen parissa työskenteleville asiantuntijoille eväitä prosessijohtamisen muutosmatkan vauhdittamiseen. Kerromme Innotiimin konsultointimenetelmistä sekä annamme vinkkejä, siitä miten vältät tyypilliset sudenkuopat prosessijohtamisen käyttöönotossa.

Näin vältät prosessijohtamisen tyypillisimmät sudenkuopat

Useissa organisaatioissa prosesseja on kuvattu suurella innolla, mutta kehittäjiä ja johtajia turhauttaa se, että muutoksia näkyy käytännössä hitaasti – tai, pahimmassa tapauksessa, ei ollenkaan. Missä on vika? Ovatko prosessikuvaukset päätyneet paperinmakuiseksi harjoitteeksi, josta puuttuu aito kytkös työarkeen ja liiketoiminnan tuloksellisuuteen?

Olemme Innotiimillä tehneet 100 prosessijohtamisen kehittämisen hanketta. Kokemustemme perusteella olemme havainneet useita sudenkuoppia, jotka toistuvat prosessijohtamisen käyttöönoton hankkeissa. Näitä välttääksemme olemme tunnistaneet menestystekijöitä, jotka luovat onnistumisen edellytykset ja johtavat ihmisten itseohjautuvaan halukkuuteen toimia prosessikuvausten mukaisesti.

Tervetuloa mukaan webinaariimme, jossa käymme läpi prosessijohtamisen ydinkysymyksiä:

  • Mitkä ovat tyypilliset sudenkuopat prosessijohtamisen käyttöönotossa?
  • Mihin ihmismielen ilmiöihin ja organisaation toimintasysteemeihin nämä perustuvat?
  • Sudenkuoppien välttäminen: miten luon menestyksen edellytykset ja aikaansaan ihmisissä aitoa innostusta prosessijohtamiseen?
  • Miten edistän prosessijohtamisen käyttöönottoa organisaatiossani?

Tavoitteemme on auttaa teitä parantamaan tuottavuutta sekä vahvistamaan organisaatiosi kykyä oppia, innovoida ja parantaa toimintaa– nopeammin kuin kilpailijasi. Luomme kanssasi prosessijohtamismallin, joka toimii.

Ajankohta:perjantai 6.5.2022 klo 14:00-15:30
Toteutus: Webinaari Teams-alustalla
Kieli: Suomi
Hinta: 0€
Lisätietoja ja kyselyt: jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai prosessijohtamisen konsultointipalveluistamme, ota yhteyttä: Matti Perttula 050 584 6850, Kai Laamanen 040 081 5054, Markku Räisänen 044 503 6974 tai Kristiina Kiviharju 050 398 1119.

Ilmoittaudu tästä mukaan:

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.