Pidimme Miten ihmeessä saan sata ihmistä toimimaan samalla tavalla? -prosessijohtamisen webinaariin 25.11.2022. Voit tilata webinaarin tallenteen sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella ja saada oivalluksia sinulle sopivaan aikaan!

Webinaarimme antaa johtajille, prosessikehittäjille, laatuvastaaville sekä asiantuntijoille eväitä prosessijohtamisen muutosmatkan vauhdittamiseen. 

Prosessikuvaus on yhteistyösopimus, kertomus siitä miten teemme yhteistyötä asiakkaan parhaaksi

Missä se tiedosto on? Kenen vastuulla tämä on? Miksi nämä järjestelmätiedot ovat vanhentuneita? Onko tätä mietitty loppuun asti? Miten tähän hommaan saadaan jotain järkeä ja ryhtiä?  

Uskomme, että jokainen meistä on kuullut tätä tarpeekseen: loputtomia keskusteluja rooleista, vastuista, tietojärjestelmien käytöstä ja dokumentoinnista. Aikaa tuhraantuu, hermot palavat, keskustelu kiristyy – asiakkaat eivät tästä hyödy mitenkään. 

Johtajan ilmeinen toive on, että toimitaan yhtenevällä, hyväksi todennetulla tavalla. Ratkaisu on siten sopia yhdessä tavoitteet, roolit, vastuut ja työkäytännöt ja kuvata ne yksiin kansiin. Tätä kutsumme prosessikuvaukseksi – yhteinen sopimus tavastamme tuottaa asiakasarvoa.  Prosessijohtamisessa ydin on nimenomaan sopia ja mallintaa, miten suoritamme yhdessä laajoja tehtäväkokonaisuuksia asiakkaan parhaaksi. Ei ole kuitenkaan ihan helppo temppu saada prosessit kuvattua ja ihmiset toimimaan niiden mukaan. 

Tässä webinaarissa avaamme Innotiimi-ICG:n Parempia tuloksia prosessijohtamisella –pelikirjaa. Puramme prosessien käyttöönoton auki muutosjohtamisen viitekehyksellä ja kerromme, miten synnytetään aitoa tahtoa kautta organisaation toimia prosessien mukaan ja saada sujuvassa yhteistyössä huipputuloksia synnytettyä. 

Tervetuloa mukaan webinaariimme, jossa käymme läpi seuraavia prosessijohtamisen ydinkysymyksiä:

  • Mitä edellytyksiä prosessien käyttöönotto vaatii? 
  • Miten laadin toimivan ja arkeen kantautuvan prosessikuvauksen? 
  • Millä tavoin saan ihmiset ymmärtämään prosessien mukaisen toiminnan hyödyn? 
  • Miten laadin toimivan prosessien käyttöönoton muutostiekartan ja toteutan sen? 
  • Miten päivittäisjohtamisella varmistan, että ihmiset toimivat sovitun mukaisesti arjessa?  

Tavoitteemme on auttaa teitä parantamaan tuottavuutta sekä vahvistamaan organisaatiosi kykyä oppia, innovoida ja parantaa toimintaa– nopeammin kuin kilpailijasi. Luomme kanssasi katsauksen prosessijohtamismallin, jolla saat koko organisaatiosi toimimaan yhteisesti sovituilla malleilla ja tavoilla kokonaissuorituskyvyn jatkuvan parantamisen eteen. 

Tilaa webinaarin tallenne:

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.


    Lisätietoja ja kyselyt: jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai prosessijohtamisen konsultointipalveluistamme, ota yhteyttä tilaisuuden koordinaattoriin: Kristiina Kiviharju 050 398 1119 tai muihin prosessijohtamisen konsultteihimme: Matti Perttula 050 584 6850, Kai Laamanen 040 081 5054, Markku Räisänen 044 503 697, Elina Toimela 050 598 9137 tai Juhani Lehtonen 050 411 6137.