Pidimme Safety leadership -webinaarin 26.4.2024 klo 14-15. Voit tilata webinaarin tallenteen sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella ja saada oivalluksia sinulle sopivaan aikaan!

_______________________________________________________________

Onko turvallisuuden kehitys pysähtynyt etkä oikein tiedä, miten tästä eteenpäin? 

Kehitämmekö turvallisuusjohtamista pelkästään ohjeiden ja järjestelmien kautta, vai kehitämmekö ihmisten turvallisuusajattelua ja toimintaa yhdessä tavoitteena nykyaikainen turvallisuuskulttuuri.  Mitä työkaluja ja taitoja esihenkilöt ja johtajat tarvitsevat, kun varmistamme osallisuuden kokemuksen, psykologisen turvallisuuden ja yhdessä oppimisen?  

Webinaari antaa johtajille, esihenkilöille, projektipäälliköille ja turvallisuusammattilaisille käytännön eväitä tuloksellisempaan turvallisuuden johtamiseen ja kehittämiseen. Tarjoamme tietoa, inspiraatiota ja oivalluksia, joiden avulla voit kehittyä omassa roolissasi ja samalla kehittää koko organisaation turvallisuusjohtamista. 

Linjoilla tapaat ICG Innotiimin turvallisuusjohtamisen tiimin: Anssi Juutilainen, Anna Vaihinen, Elina Toimela, Hanna Lehtola, Markku Räisänen ja Juha Kontiainen. 

Ajankohta: perjantai 26.4.2024 klo 14–15
Toteutus: Webinaari Teams-alustalla 
Hinta: 0€
Lisätietoja ja kyselyt: jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai turvallisuusjohtamisen valmennuksista, ota yhteyttä Markku Räisäseen 0445036974.

Tilaa webinaarin tallenne:

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Katso webinaarimme ja ota askel kohti tuloksellisempaa turvallisuuden johtamista ja kehittämistä!