Kestävä kasvu on yksi aikamme tärkeimmistä haasteista ja mahdollisuuksista. Mutta mitä se tarkoittaa sinun organisaatiollesi? Miten voit varmistaa, että innovaatiojärjestelmäsi on valmis vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin ja synnyttämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia? 

Tule mukaan maksuttomaan webinaariimme Ratkaisuja kestävään kasvuun, jossa esittelemme nelivaiheisen kehitysmallimme, jonka avulla voit rakentaa ja toteuttaa tehokkaan ja vaikuttavan innovaatiojärjestelmän kehittämisohjelman. 

  • Nykytilakartoitus: Selvitä, missä tilassa ovat innovaatiotoiminnan strategiaohjaus, prosessit, johtamisjärjestelmä ja innovaatiotoiminnan tuloksellisuus. 
  • Tavoitteen määrittely: Löydä ja määrittele innovaatiojärjestelmälle juuri teille sopiva tavoitetila, joka tukee yrityksen strategiaa ja kasvualoitteita. 
  • Muutosohjelman laatiminen: Suunnittele muutosohjelma, jonka avulla kuljetaan matka nykytilan ja tavoitetilan välillä. Hyödynnä ICG Innotiimin vuosikymmenten kokemus ja modernit työkalut ja menetelmät. 
  • Muutosohjelman toteutuksen tuki: Toteuta muutosohjelma ammattimaisten muutosjohtajien avulla ja ota uudet prosessit, menetelmät ja työkalut käyttöön. 

Puhujina toimivat ICG Innotiimin pitkän linjan konsultit ja yritysvalmentajat: Kristiina Kiviharju, Juhani Lehtonen sekä Mikko Lehtonen. 

Ajankohta: Torstai 22.8.2024, klo 8:30-9:30
Toteutus: Webinaari Teams-alustalla
Hinta: 0€
Lisätietoja ja kyselyt: jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai jutella innovaatiojohtamisesta, ota yhteyttä Kristiina Kiviharjuun (0503981119).

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu mukaan tästä. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ja linkin webinaariin. 

Liity mukaan webinaariimme ja ota askel kohti kestävää kasvua!