Näin saat ketteryyden toimimaan! 

Scrum, agile project management ja muut menetelmät ovat hanskassa, mutta jokin ketteryydestä jää uupumaan. Tulokset eivät ole niin järisyttäviä, kuin toivoit. Ketterä toiminta, johtaminen ja organisointi on laaja paketti. Jos yksi osa-alue ei toimi, löytyvät syyt ja ratkaisut helposti toiselta osa-alueelta. Tule kuulemaan uudenlainen jäsennys ketterästä organisoitumisesta, joka auttaa viemään oman organisaatiosi ketteryyden monta askelta eteenpäin.

Näin johdat organisaatiosi kohti ketteryyttä 

Tavoittele ketteryydellä arvon tuottamista. Luo siitä kaikille organisaatiossasi selkeä visio ja suunta. Tämän jälkeen voit edetä kohti ketteryyttä erilaisia polkuja pitkin. Älä muuta kaikkea kerralla, vaan valitse muutoksen askellus harkiten. Tässä toimivia lähtökohtia: 

1) Ideoi, kokeile ja opi – ja tee siitä organisaatiosi doktriini. Tuotteiden, palveluiden, prosessien ja toimintatapojen kehittäminen onnistuu ketterästi systemaattisten kokeilujen ja oppimisen kautta.

2) Käytä ketterän toiminnan työkaluja ja toimintatapoja. Ne ymmärtää helposti, mutta sisäistäminen ja tehokas soveltaminen vaatii harjoittelua.

3) Johda ketterällä otteella ja tue henkilöstöäsi erilaisten roolien ottamisessa, tilanteen mukaan. Valmenna, älä käskytä. 

4) Ohjaa organisaatiotasi dialogin avulla hierarkian sijaan. Aseta tavoitteet yhdessä, seuraa tavoitteiden toteutumista yhdessä – tee organisaatiosi tilanne näkyväksi kaikille.  

5) Hyödynnä mukautuvia rakenteita, älä betonoi rajoja organisaatioosi.  

6) Varmista henkilöstön sitoutuminen ketteryyteen. Pitkällä tähtäimellä kyse on myös rekrytoinnin periaatteista. 

Ketterän organisoinnin seitsemän elementtiä – keskeisin on fokus arvonluontiin.

Ketterän organisoinnin seitsemän elementtiä – keskeisin on fokus arvonluontiin. 

WebinaariKetterästi kohti ketterää organisointia
4.11.2021 klo 15-16 

Tule webinaariimme kuuntelemaan uusi jäsennys ketterästä organisoitumisesta, joka auttaa viemään oman organisaatiosi ketteryyden monta askelta eteenpäin. 

Webinaarimme antaa ketterästä organisoinnista ja ketterästä kehittämisestä vastaaville johtajille ja kehittäjille viitekehyksen ja konkreettisen askelluksen organisaation muutosmatkalle kohti ketteryyttä. Tarjoamme tietoa, inspiraatiota ja oivalluksia haasteiden tunnistamiseen ja jäsentämiseen, ja ketterien ratkaisujen hahmottamiseen. 

Ajankohta: 4.11.2021 klo 15-16
Toteutus: Webinaari Zoom-alustalla – saat osallistumislinkin sähköpostitse
Esiintyjät: Mikko Lehtonen, Miia Jaatinen, Antti Miettinen
Webinaari on ilmainen.


Tilaa webinaarin tallenne: 

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.