RadiCamp-projekti päätökseen

rapid results

Tikkurila, Invalidiliitto sekä kontribuuttoriyrityksinä Kone, YIT, Paroc ja VVO saivat päätökseen yhteisen kuuden kuukauden mittaisen Innotiimi-ICG:n koordinoiman RadiCamp-projektin.

Projektissa kehitettiin eri yritysten yhteisinnovointina Tikkurilalle ja Invalidiliitolle radikaaleja konsepteja toiminnan jatkokehittämistä varten. Sekä Tikkurila että Invalidiliitto ovat erittäin tyytyväisiä sekä tuloksiin että tulokset mahdollistaneeseen Innotiimin kehittämään RadiCamp-prosessiin.

– Eri organisaatioiden ja eri työtä tekevien ihmisten erilaiset näkökulmat samaan aiheeseen tuottivat aivan uudenlaisia ajatuksia. Erityisesti yhteistyökumppanit toivat uusia näkemyksiä ja osaamista, jotka haastoivat ja kirittivät omaa ajattelua, totesi päätöstilaisuudessa Invalidiliitto ry:n toimitusjohtaja Marja Pihnala.

Tähän näkemykseen yhtyi myös Kenneth Sundberg, Group VP, R&D, Tikkurilasta.

– Ulkopuolinen näkökulma oli ensiarvoisen tärkeää tuoreiden ajatusten esilletuonnin kannalta”, Sundberg luonnehti prosessia.

– Innotiimin sitoutuminen hankkeeseen ja sen eteenpäinvientiin oli erinomaista, Sundberg lisäsi.

Innotiimin kehittämä RadiCamp-prosessi on tarkoitettu yrityksille ja organisaatioille, jotka etsivät toimintansa, tuotteidensa ja palveluidensa kehittämiseen uutta näkökulmaa eri osaamisia törmäyttämällä.

 

Projektin toteutti Innotiimi-ICG:n entinen konsultti Jarno Poskela.

Haluatko kuulla lisää RadiCampista? Ota yhteyttä:

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!