Green lights

Muutoshanke vauhdilla käyntiin ICG Innotiimin starttipaketilla

Olet tunnistanut muutostarpeen ja päättänyt tehdä muutoksen. Seuraava askel on startata itse muutoshanke. Tämän voi tehdä vaan kerran. Varmistamme kanssasi, että liikkeellelähtö tapahtuu hallitusti, nopeasti ja oikeaan suuntaan.

Muutoshankkeen voi käynnistää vaan kerran

Muutoshankkeen hyvän startin hyödyt ovat ilmeiset: ihmiset tietävät mitä tehdään, miksi, kenen toimesta ja miten. Ilman hallittua starttia muutoshanke jää hortoilemaan tai lähtee kokonaan väärään suuntaan. Uusintalähtö on aina vaikea. Momentti ja positiivinen energia häviävät nopeasti, jos startti on hidas tai poukkoileva.

ICG Innotiimin osaavat muutoskonsultit kulkevat muutoshankkeen startissa mukanasi ja varmistavat, että liikkeelle lähtö tehdään hallitusti, tehokkaasti ja positiivisessa hengessä. Kanssamme vältät tyypilliset sudenkuopat ja luot onnistumisen edellytykset muutosmatkalle.

Muutoshanke ammattimaisesti käyntiin Innotiimin tuella

Innotiimin luotsaama muutoshankkeen starttivaihe kestää tyypillisesti 2–6 kuukautta ja sisältää seuraavat tekemiset, mukautettuna teidän tilanteeseenne ja tarpeeseen.

Olemme kumppanisi…

SUUNNITTELU JA OHJAUS

Suunnittelemme ja ohjaamme teille askeleet muutoshankkeen ammattimaiseen käynnistämiseen

WORKSHOPIT JA SPARRAUKSET

Ohjaamme työpajoja ja sparraamme vastuuhenkilöitä muutoshankkeen starttivaiheessa.

KOKEMUS JA MENETELMÄT

Tuomme käyttöösi parhaat menetelmät ja kaiken käytännönläheisen muutoskokemuksemme.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää aiheesta!

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!