new thinking

Muutosten toteuttaminen ketterällä kehitysmallilla

Nopeat tulokset -muutosmallilla (Rapid results) saat aikaan konkreettisia muutoksia lyhyessä ajassa. Malli saadaan toteutettua, kun muutostiekartta on paikallaan ja kehityshaasteet ovat tavoitteellisesti asetettu ja resursoitu.

Ketterä kehittäminen painottuu liiallisen suunnittelun sijaan käytännön kokeiluihin ja oppimiseen. Menetelmämme tehokkuus perustuu toimintaan suuntautuvaan osallistavaan yhteiskehittämiseen. Muutosohjelman kehityshaasteissa aktivoimme ihmiset itse tunnistamaan arjen ongelmat ja luomaan toimivat parannusratkaisut.

Käytännön kokeilut konkretisoivat muutosta

Nopeat tulokset -malli tähtää konkreettisiin tuloksiin sekä organisaation parempaan muutoskykyyn. Sen tarkoituksena on kasvattaa ihmisten muutosintoa ja -osaamista onnistumisten kautta. Nopeat tulokset -kehityshaasteille nimetään sopivat vetäjät ja kehitystiimit, jotka valmennamme toimintaan roolinsa kautta.

Sparraamme tiimejä kirkastamaan tavoitteet, tunnistamaan käytännön ongelmat ja kehittämään toimivat ja skaalattavat ratkaisut. Lisäksi tuomme kehitystiimien käyttöön tehokkaat kehittämisen periaatteet, menetelmät ja työkalut.

Tiimit vievät kehityshaasteensa mahdollisimman nopeasti suunnittelusta käytännön tekemiseksi. Ratkaisujen hyvyys varmennetaan ja jalostetaan kokeilujen kautta yrityksenlaajuisiksi ratkaisuiksi.

Ketterä muutosmalli saa aikaan nopeita positiivisia muutoksia

Nopeat tulokset -muutosmalli pilkkoo laajat ja monimutkaiset muutokset hallittaviin kokonaisuuksiin. Kehittämistoimenpiteitä tehdään samanaikaisesti laajalla rintamalla. Näin saadaan välittömästi palautetta kentältä siitä mikä toimii ja mikä ei. Muutostyön huomio kohdistuu todellisiin arjen ongelmiin, ratkaisut ovat käytännön toimenpiteitä, joilla tekeminen muuttuu.

Arjessa näkyvät positiiviset tulokset johtavat onnistumisen kierteeseen, joka aikaansaa innostuneen kehitysilmapiirin läpi koko organisaation.

Olemme kumppanisi…


KETTERÄ KEHITTÄMINEN

Tuomme käyttöönne ketterän yhteiskehittämisen periaatteet, menetelmät ja työkalut.

MUUTOSTIIMIEN SPARRAUS

Sparraamme muutostiimejä luomaan toimivia huippuratkaisuja ja kokeilemaan niitä käytännössä.

TULOSTEN ARVIOINTI JA HYÖDYNTÄMINEN

Arvioimme yhdessä kokeilujen tuloksia ja oppimista, autamme skaalaamaan ratkaisut läpi organisaation.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!