Eikö olisi mahtavaa oppia tuomaan uusia ideoita markkinoille nopeasti ilman, että ratkaisujen asiakasarvo tai laatu kärsii? Lean tuote- ja palvelukehitys on luotu tähän. ICG Innotiimin malli yhdistää perinteistä Leanajattelua kehityksen ja innovoinnin parhaisiin käytäntöihin. 

Kasvata arvoa, poista hukkaa 

Lean-ajattelutavalla keskityt olennaiseen – asiakasarvon luontiin. Kehitysprosessit saadaan virtaustehokkaaksi poistamalla tarpeetonta tekemistä eli hukkaa. Samalla tulee huolehtia, että emme karsi luovasta, osallistavasta ja kokeilevasta kehitysotteesta.  

Pääset ketterästi Lean-kehittämiseen sisään ICG Innotiimin uudessa valmentavassa Lean tuote- ja palvelukehitys -työpajassa. Käytännönläheinen Lean-kehitysmallimme yhdistää perinteistä Lean-ajattelua innovoinnin parhaisiin käytäntöihin, kuten muotoiluajatteluun ja kokeilevaan kehittämiseen.

Lean-kehitysmallin lisäksi käsittelemme organisaationne nykyistä prosessia ja toimintamallia. Määrittelemme kriittisen ideasta-markkinaan-arvopolun, tunnistamme hukkaa toimintamallissa ja tuomme näkyvyyttä kehitysalueisiin.  

Lean on ajattelutapa

Lean tuote- ja palvelukehitys -työpajamme on luotu inspiroivaksi, osallistavaksi ja käytännölliseksi kokonaisuudeksi. Lean-kehitysmalli ja -ajattelutapa tulevat tutuksi päivän aikana. Samalla pääsemme tutustumaan keskeisiin Lean-työkaluihin, kuten arvovirtakarttaan, ja tunnistamme hukkaa organisaationne nykyisestä toimintamallista. Työpajan jälkeen käymme läpi esiinnousseet kehityskohteet ja teemme suunnitelman muutosten toteuttamiseksi.

Olemme kumppanisi…