agile_organisation_service_entwicklung_agilere_organisation_header

Ketterä projektijohtaminen

Nopeasti menestykseen iteratiivisilla kierroksilla

Eivätkö kehittämisprojektisi saa tarvitsemaansa liikevoimaa perinteisillä menetelmillä? Kestääkö käytäntöön vienti liian kauan toistuvien viivästymisten ja jatkuvasti muuttuvien viitekehysten vuoksi? Kärsiikö tiimisi motivaatio? Kerromme sinulle, mitä hyötyä ketteristä menetelmistä voi olla sinulle.

Askel kerrallaan – asteittain kohti projektin tavoitetta

Yritykset huomaavat yhä useammin, että nopeasti muuttuvissa olosuhteissa klassinen, peräkkäisten vaiheiden kautta etenevä vesiputousmalli ei enää toimi projektijohtamisessa. Nopeiden sprinttien avulla etenevä prosessi, jatkuva asiakaspalautteen keruu ja suuri läpinäkyvyys tiimissä ovat tulevaisuutta. Tämä vaatii paljon tiimin viestinnältä ja muuttaa käsitystämme johtajuudesta.

Valmennuksissamme opit miten ketterät menetelmät kuten Scrum, Kanban ja Google Design Sprintit voivat auttaa sinua parantamaan projektiesi ketteryyttä. Me näytämme sinulle millä edellytyksin itseohjautuvat tiimit pystyvät tehokkaaseen toimintaan ja millaista ymmärrystä johtajat tarvitsevat rooleista.

Heti näkyvää tulosta

Ketterä projektijohtaminen pitää huomion jatkuvasti tuloksissa. Iteratiivisilla kierroksilla on tarkoituksena tehdä nopeista onnistumisista näkyviä ja konkreettisia. Tämä tarkoittaa sitä, että hienosäätö, joka muutoin olisi hajottavaa, voidaan tehdä jo projektin alkuvaiheessa – jopa ennen katselmusta. Tällöin luottamus projektiin kasvaa ja työtekijät pysyvät motivoituneina. Ketterien projektien napakat ja systemaattiset tiimien työpajat pitävät fokuksen projektissa ja tuloksissa. – Tiimiläiset oppivat puhaltamaan yhteen hiileen. Ketterät projektit ennakoivat uuden, vahvan ajattelutavan syntyä mahdollistaen yhtenäisen toimeenpanon.

Olemme kumppanisi matkalla kohti ketteriä projekteja

KÄYNNISTÄMINEN

Autamme ketterien projektien perustan rakentamisessa ja projektien käynnistämisessä ketterään malliin

MENETELMÄT JA TYÖKALUT

Valmennamme projektitiimisi ja muokkaamme ketterät menetelmät ja toiminnan periaatteet sinun organisaatiollesi sopiviksi

COACHING

Autamme projektitiimejäsi selättämään esteet menestyksen tiellä ja löytämään voimavarat projektien ketterään edistämiseen.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!