InnoSprint tarttuu konkreettiseen kehityshaasteeseen viikon mittaisella sprintillä. InnoSprint kulminoituu ratkaisun asiakastestaukseen, joka validoi kehitystyön tulokset ja antaa tietoa jatkokehittämisen tueksi.

InnoSprint on äärimmäisen nopea malli edetä kehityshaasteesta konkreettiseen lopputulokseen. Olemme kehittäneet InnoSprintin sopivaksi suomalaiseen toimintaympäristöön. Lähtökohtana on Google Venturesin Design Sprint -toimintatapa. Lataa esite, ja lue lisää InnoSprint -mallistamme.

Konkreettisia tuloksia nopeasti

Konkreettisia tuloksia syntyy nopeasti, kun resurssit on kohdistettu rajattuun kehityshaasteeseen. Innovointiprojektissa tiimit kehittävät ideoista innovatiivisia konsepteja ja prototyyppejä, varmistavat ratkaisujen liiketoimintahyödyn ja rakentavat suunnitelman ketterälle kehitysprojektille päätöksentekoa varten. Ketterässä innovoinnissa tekemisen lähtökohtana ovat asiakkaat ja tavoite tuottaa liiketoiminnallisesti kestäviä, uusia, radikaalejakin ratkaisuja.

Nopeisiin innovointiprojekteihin osallistuneet saavat ainutlaatuisen kokemuksen innovatiivisesta ja tehokkaasta tiimityöskentelystä. Näiden kokemusten kautta organisaation innovaatiokulttuuri vahvistuu ja henkilöstön motivaatio osallistua organisaation uudistamiseen kasvaa.

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!

    Olemme kumppanisi…