Tule mukaan maksuttomaan Parempia tuloksia prosessijohtamisella -webinaariimme 16.4 klo 14-15:30 sparrailemaan kanssamme prosessijohtamisesta ja kuulemaan parhaan käytännön mallistamme. Malli on käytännönläheinen, pohjautuen ketterään kehittämiseen, osallistavaan muutosjohtamiseen ja perinteiseen laatuajatteluun.

Prosessijohtaminen parantaa yhteistyötä ja kasvattaa tuottavuutta

Se tuttu tarina: prosessit on kuvattu, mutta niitä ei noudateta ja käytännössä toimitaan kuten ennenkin. Toiminta on siiloutunutta ja yhteistyö ei suju. Toiminnan tietokatkokset aiheuttavat kustannuksia, viiveitä ja eripuraa. Asiakkailta tulee kriittistä palautetta palveluista ja laadusta, minkä vuoksi myynti sakkaa ja kasvu jää haaveeksi.

Nämä ovat oireita, joiden yksi juurisyy on vaillinainen prosessijohtaminen organisaatiossa.

Prosessijohtamisen puute nousee viimeistään esillä siinä vaiheessa, kun haluat uusia tietojärjestelmiä tai parantaa merkittävästi tuottavuutta. Ensimmäisenä askeleena tulee asiakkaan prosessin ymmärtäminen ja kriittisten toimintatapojen yhtenäistäminen ja ilman prosessikuvauksia tämä ei onnistu.

Prosessijohtaminen vaatii prosessiajattelua

Huonot uutiset on, että johtamisajattelua on muutettava tai entinen meno jatkuu. Samalla tavalla johtamalla ja toimimalla saamme samanlaisia tuloksia. Kannattaa nostaa katse horisonttiin ja katsoa, miltä tulos näyttää viiden vuoden kuluttua.  Kysy itseltäsi: ”Miten voimme parantaa tuottavuutta ja liiketulosta?”. Yksi mainio keino on panostaa systemaattiseen prosessijohtamiseen.

Hyvät uutiset on, että prosessiajattelu on suhteellisen helppo oppia verrattuna moneen muuhun johtajuuden taitoon. Tämä johtuu siitä, että prosessiajattelu on erityisen loogista ja käytännön läheistä.  Prosessiajattelussa kohdistamme huomion toimintaan. Kaikki tulokset organisaatiossa ovat yhteistoiminnan tuloksia.

Tervetuloa mukaan webinaariimme, jossa käymme läpi prosessijohtamisen ydinkysymyksiä:

  • Mistä prosessijohtamisessa on pohjimmiltaan kyse?
  • Millä tavoin kehitän ja edistän prosessijohtamista organisaatiossani?
  • Mitkä ovat tyypilliset sudenkuopat ja menestystekijät prosessijohtamisen kehittämisessä?
  • Millä tavoin kytken prosessijohtamisen organisaation johtamisjärjestelmään?

Tavoitteemme on auttaa sinua vahvistamaan organisaatiosi kykyä oppia, innovoida ja parantaa toimintaa sekä palveluita – nopeammin kuin kilpailijasi. Luomme kanssasi prosessijohtamismallin, joka toimii.

Ajankohta: perjantai 16.4 klo 14-15:30

Toteutus: Webinaari Teams-alustalla

Kieli: Suomi

Hinta: 0€

Ilmoittautuminen: Täytä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen ja lähetämme sinulle kalenterikutsun ja verkkotapaamislinkin sähköpostitse.

Lisätietoja ja kyselyt: jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai prosessijohtamisen konsultointipalveluistamme, ota yhteyttä: Matti Perttula 050 584 6850, Ari Väisänen 050 571 2970, Kai Laamanen 040 081 5054, Markku Räisänen 044 503 6974 tai Kristiina Kiviharju 050 398 1119.