Näyttökuva 2023-2-10 kello 18.18.38 (1) (1)

Parempia tuloksia prosessijohtamisella

pvm

12.05.2023
19.05.2023
26.05.2023

12:00-15:30

Days: 3

Kieli

Finnish

Location

Verkkovalmennus

Tule mukaan Innotiimi-ICG:n kolmiosaiseen Parempia tuloksia prosessijohtamisella -valmennukseen, joka pidetään toukokuussa 2023 virtuaalisena toteutuksena Teams-alustalla. Valmennus antaa johtoryhmäläisille, laatupäälliköille ja esimiehille merkittäviä lisävalmiuksia prosessijohtamisen edistämiseen omassa organisaatiossa. Kerromme Innotiimi-ICG:n menestyskonseptista, jonka avulla yli sata organisaatiota Suomessa on saanut apua tuottavuuden parantamiseen. Avaamme valmennuksessa prosessijohtamisen peruskäsitteitä, annamme konkreettisia vinkkejä ja työkaluja prosessiarkkitehtuuriin, prosessikuvauksiin, prosessijohtamisen organisointiin ja jatkuvaan parantamiseen.

Miten niin muka parempia tuloksia prosessijohtamisella?

Lähestulkoon kaikki työelämätutkimukset päätyvät johtopäätökseen, että ihmiset stressaantuvat, uupuvat, hattuuntuvat ja vaihtavat työpaikkaa- jopa uraa, jos eivät koe tekevänsä merkityksellistä työtä. Toimintokeskeisessä organisaatiossa toisilla osastoilla työskentelee häirikkö ja vihollinen, joka pahimmassa tapauksessa on uhka olemassaolollesi. Prosessijohtaminen on viitekehys, jonka avulla organisaatioissa saadaan purettua siiloutumista ja pystytään paremmin näkemään oma merkitys kokonaisuudessa asiakkaan palvelemiseksi.

Mitä enemmän luot arvoa asiakkaillesi, sitä todennäköisemmin he ostavat sinulta jatkossakin. Markkinoiden voittaja on se, joka pystyy luomaan asiakkailleen arvoa enemmän kuin kilpailijansa. Tämä on prosessijohtamisen ydin – miten toimimme yhdessä asiakkaan parhaaksi? Pidämme prosessijohtamista yhtenä parhaimmista lähestymistavoista parantaa mm. yrityksen kannattavuutta, asiakastyytyväisyyttä ja henkilöstön hyvinvointia. Kehityspanostus prosessijohtamiseen kannattaa varmasti!

Ohjelma

Osa 1 – Parempia tuloksia prosessijohtamisella – miten johdan liiketoimintaa prosessien verkkona? 12.5.23

  • Mistä prosessijohtamisessa on kyse?
  • Asiakasarvon tuotto prosessien avulla
  • Menestystekijät prosessijohtamisen käyttöönotossa

Osa 2 – Prosessiarkkitehtuuri ja prosessien kuvaaminen 19.5.23

  • Asiakkaan prosessin mallintaminen
  • Ydinprosessit ja tukiprosessit tuottamassa arvoa asiakkaalle
  • Prosessien kuvaamisen parhaat käytännöt

Osa 3 – Prosessien johtaminen ja jatkuva parantaminen 26.5.23

  • Prosessien suorituskyvyn johtaminen
  • Jatkuvan parantamisen perusidea ja työkalut

Kouluttajat: Kristiina Kiviharju ja Markku Räisänen
Ajankohta: perjantaisin 12.5., 19.5. ja 26.5.23 klo 12:00-15:30
Toteutus: Teams alustalla
Kieli: Suomi
Hinta: 1.500 € (alv 0%)
Ehdot: laskutus 14 pv netto ensimmäisen tilaisuuden jälkeen, peruutukset viimeistään 2 viikkoa ennen aloitusta. Osallistumispaikan saa siirtää toiselle henkilölle.
Osallistujamäärä: 6-20 henkilöä
Lisätiedot ja kyselyt: jos haluat tietää valmennuksestamme, ota yhteyttä Krisuun tai Markkuun

Ilmoittaudu mukaan:

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.