Kestävyyshaasteisiin ratkaisuja yritysrajat ylittävällä innovoinnilla -webinaari perjantaina 12.4.24 klo 14.30-15.30

Kestävyyshaasteiden voittaminen: Yritysten yhteinen innovointi radikaalien ratkaisujen tuottamiseksi

Kohtaavatko yrityksesi kestävyyshaasteita? Liity mukaan inspiroivaan webinaariimme, jossa tarkastelemme yritysten keskeisiä kestävyysongelmia ja tarjoamme konkreettisia ratkaisuja niiden voittamiseksi rohkeilla ja radikaaleilla innovaatioilla. 

Yritykset kohtaavat yhä enemmän paineita kestävän kehityksen edistämisessä. Ilmastonmuutos, luonnonvarojen ehtyminen ja yhteiskunnalliset odotukset luovat haasteita, mutta myös mahdollisuuksia. Yhteistyö muiden yritysten kanssa voi olla avain menestykseen kestävyyshaasteiden ratkaisemisessa.  

Yhteiset innovaatioprojektit tarjoavat yrityksille monia etuja, kuten osaamisen ja resurssien jakamisen, nopeamman innovaatioprosessin ja riskien jakamisen. Kiteytämme webinaarissamme esteet, jotka saattavat hidastaa yritysten yhteistä innovointia, kuten luottamuksen puutteen ja kulttuurilliset erot, ja tarjoamme käytännön ratkaisuja niiden ylittämiseksi. 

Olemme luoneet konkreettisia yhteistyön malleja ja innovointikeinoja, jotka auttavat yrityksiä tuottamaan radikaaleja ratkaisuja kestävyyshaasteisiin. Tule mukaan oppimaan ja inspiroitumaan! 

Webinaari antaa vastuullisuusjohtajille, teknologiajohtajille, tuotekehitysjohtajille ja innovaatiojohtajille käytännön eväitä yhteisiin innovointiprojekteihin. Tarjoamme tietoa, inspiraatiota ja oivalluksia, joiden avulla voit kehittyä omassa roolissasi ja samalla kehittää koko organisaation innovaatiojohtamista. 

Linjoilla tapaat ICG Innotiimin innovaatiojohtamisen tiimistä Kristiina Kiviharjun, Mikko Lehtosen sekä Juhani Lehtosen

Ajankohta: perjantai 12.4.2024 klo 14.30–15.30
Toteutus: Webinaari Teams-alustalla 
Hinta: 0€
Lisätietoja ja kyselyt: jos haluat tietää lisää webinaaristamme tai jutella innovaatiojohtamisesta, ota yhteyttä Kristiina Kiviharjuun (0503981119).

Ilmoittautumiset

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi webinaarissa, jossa yhdessä rakennamme kestävämpää tulevaisuutta!