Kun muutos on jatkuvaa, parhaiten pärjää olosuhteiden mukaan ketterästi mukautuva organisaatio. Ketteryys tarjoaa kykyä hallita muutostarpeita ja muutoksia organisaatiossa menestyksekkäästi ja nopeasti. Pärjääminen kiristyvien tuottavuustavoitteiden maailmassa edellyttää ketteryyttä – nopeat syövät hitaat, niinhän sitä sanotaan.

Mitä ketteryys sote-sektorilla ja julkishallinnossa on? Miten ketteryyttä voidaan arvioida? Miten muututaan ketteräksi? Millaisia tuloksia ketteryydellä on saavutettu Suomessa sote- ja julkishallinnossa? Tule oppimaan ketterän kehittämisen prosessi ja käytännön työkalut sen toteuttamiseen OAMK:n ja Innotiimi-ICG:n valmennukseen.

Mitä ja kenelle?

Valmennus on suunnattu kuntien, kuntayhtymien ja maakuntien hallintoon, sote-sektorin johdolle ja esimiehille. Tarjoamme valmennuksessa innostavan kattauksen ketterän johtamisen ja ketterän kehittämisen avainasioita:

  • Esitämme menestystarinoita SOTE-alan ja julkishallinnon ketterästä kehittämisestä ja johtamisesta.
  • Saat käyttöösi työkaluja ja malleja ketterään johtamiseen ja kehittämiseen.
  • Haastamme ajatteluasi uudenlaisen mindsetin ja ajattelutavan löytämiseen.
  • Lisäämme ymmärrystäsi ketteryydestä saataviin hyötyihin palvelutuotannossa.
  • Käymme läpi polun, jonka kautta henkilöstö johdetaan ketteryyteen ja kiteytämme hyödyt henkilöstön osallistamisesta ja itsenäisestä työskentelystä.

Ohjelma ja ilmoittautuminen >> OAMK.fi 

Katso alta Sanna Kallankarin kiteytys seminaarin sisällöstä.