Liityimme Nolla tapaturmaa -foorumiin

nolla tapaturmaa -foorumi

ICG Innotiimi liittyi lokakuun alussa Nolla tapaturmaa -foorumiin.

”Nolla tapaturmaa -foorumi on meille tärkeä ja luonnollinen verkosto olla mukana. Otimmekin Tiina-Marilta tulleen kutsun ilolla vastaan. Olemme viime vuosina olleet auttamassa monia organisaatioita turvallisuusajattelun ja -kulttuurin parantamisessa. Kokemuksemme mukaan useimmiten kysymys on tiedostamisesta, ajattelu- ja toimintatavoista sekä niistä arvoista, jotka päivittäisessä työssä ohjaavat tekemistä”, kertoo ICG Innotiimin Nollis-yhteyshenkilö, Anssi Juutilainen.

”Turvallisuuskulttuuri muuttuu muuttamalla näitä, usein piileviä tekijöitä. Nolla tapaturmaa -foorumi on erinomainen paikka, jossa jaetaan hyviä käytäntöjä ja opitaan toisilta. Turvallisen työn tekemisen mallit ja tavat eivät ole liikesalaisuuksia”, Juutilainen jatkaa.

”Nollis®-perhe kasvaa ja nyt saimme mukaan Nolla tapaturmaa -foorumiin myös ICG Innotiimin! Foorumin tavoitteena on tehdä yhdessä Suomen turvallisimmat ja terveimmät työpaikat. Siksi on tärkeää, että verkostossamme on mukana myös asiantuntijoita, jotka voivat omalta osaltaan olla tukemassa tätä yhteistä matkaamme”, sanoo Nolla tapaturmaa -foorumin johtaja Tiina-Mari Monni.