Mahtavaa, että liittyminen joukkoomme kiinnostaa sinua!

Tältä sivulta löydät tietoa siitä, millaisia henkilöitä etsimme, mitä me tarjoamme uusille konsulteille ja ohjeistuksia hakemista varten.

Tässä liittymisen askelmerkit:

1 Ilmianna itsesi!
Odotamme yhteydenottoasi, joten kirjoita ja lähetä meille motivaatiokirjeesi!
Toivomme, että vastaat ainakin alla oleviin kysymyksiin. Lisäksi voit liittää mukaan halutessasi CV:si tai LinkedIn-profiilisi. Lähetä nämä sähköpostitse Annalle (anna.vaihinen@integratedconsulting.fi).

  • Mitkä ovat motivaatiotekijäni ryhtyä yrittäjäkonsultiksi ICG Innotiimiin?
  • Mitkä ovat minun menestys- ja erottuvaisuustekijät konsulttina?
  • Mitä minä odotan ICG Innotiimiltä?
  • Mitä minä toisin mukanani ICG Innotiimiin?
  • Mikä on tämän hetkinen työtilanteeni?

2 Otamme sinuun yhteyttä
Sovitaan tapaaminen etänä tai livenä tutustumiselle ja sparrailulle.

3 Koko porukka tutuksi
Kun liittymisajatus vahvistuu kummaltakin puolelta, on hyvä tavata meidän koko porukka ICG Innotiimipäivillämme. Näin pääset tutustumaan tuleviin kollegoihisi ja vaihtamaan ajatuksia varsinkin oman osaamisalueen tiimisi kanssa.

4 Arviointi

Seuraavat askeleet yleensä nivoutuvat tiiviiksi rupeamaksi. Ne ovat: ICG Innotiimissä sisäisesti tehtävä työnäyte, bisnespläni ja ulkopuolisella kumppanillamme teetettävä soveltuvuusarviointi. Tässä kohtaa varmistuu molemminpuolinen soveltuvuus ja rakennetaan konkreettinen myyntisuunnitelma starttivuoteen.

5 Liittyminen

Liittymisen varmistuessa saat ICG Innotiimin sähköpostiosoitteen, pääsyn kaikkiin tietojärjestelmiin ja sinulle luodaan ammatillinen markkinointiprofiili. Saat myös oman kummin, joka tukee sinua perehtymisessä ICG Innotiimin ihmisiin ja toimintaan. Ensimmäinen sopimusvaihe kestää vuoden – puolitoista vuotta, jonka jälkeen allekirjoitetaan varsinainen partner -sopimus.

Liittymisprosessi kestää 3 – 6 kuukautta kokonaisuudessaan.

Mitä kysymyksiä sinulle jäi? Vastaamme niihin mielellämme – ota yhteyttä!

Lue Annan ja Elinan kokemuksista ICG Innotiimiin liittymisestä