Magazine for High Impact Transformation

Mitkä ovat ne perusperiaatteet, jotka ovat voimassa vielä 20 vuoden kuluttua ja jotka eivät häviä nykyaikaisten työkalukeskustelujen hälinässä?

Vastataksemme tähän kysymykseen me ICG:ssä päätimme käynnistää sisäisen hankkeen, joka koskee nykyaikaista konsultointitapaa ja jossa kerätään kokemuksia kaikilta konsernimme konsulteilta.

Tämä Change Magazine -lehden numero antaa sinulle, arvoisa lukija, käsityksen kokemuksistamme ja lähestymistavoistamme viimeisten 40 vuoden aikana. Sisältö perustuu muutosmatkaan: Mitkä ovat ne perusmallit, jotka sinun on tunnettava, jotta voit toimia muutoksessa? Mitä periaatteita tulisi noudattaa todellisen muutoksen aikaansaamiseksi? Mitkä ovat viimeisimmät suuntaukset muutoskirjallisuudessa? Miten muutosmatkalle lähdetään? Miten organisaatio saadaan pois dynaamisesta tasapainosta? Miten käynnistetään liike? Mitä taitoja tarvitaan ja miten oppiminen voidaan järjestää? Mikä on johtajuuden rooli ja mikä on tiimien rooli muutoksessa? Ja… Miten voit tarjota työntekijöillesi vakautta jatkuvan muutoksen aikana?

Nämä ovat vain joitakin keskeisiä kysymyksiä, joita käsittelemme tässä numerossa.

Lataa maksuton lehti, ota mukava lukuasento ja käynnistä muutos jo tänään!

    ICG Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!