TRIZ valmennus­työpaja

triz

Andritz, Boeing, GE, LG, P&G, Philips, Rolls Royce, Samsung ja Siemens ovat esimerkkejä organisaatioista, jotka systemaattisesti hyödyntävät TRIZ-menetelmiä ja työkaluja teknisten ongelmien ratkaisemisessa.

Ja ne ovat tehneet sen suurella menestyksellä: TRIZ on kaksinkertaistanut keksintöjen määrän Rolls Roycella, Samsung luo satoja keksintöjä vuosittain ja Siemens on perustanut organisaation sisäisen TRIZ -valmennusohjelman. Valmennustyöpajassamme sinäkin opit ratkaisemaan teknisiä ongelmia tehokkaasti ja innovatiivisesti.

Kenelle?

Työpaja antaa osallistujille käytännön työkaluja, joiden avulla pystyy luomaan toimivia kehitysideoita ja ratkaisemaan teknisiä ongelmia uudella – innovatiivisemmalla – tavalla. Työpaja on tarkoitettu kaikille (tuotekehitys, teknologia, tuotanto), jotka haluavat perehtyä tehokkaisiin TRIZ-työkaluihin.

Työpaja antaa osallistujille konkreettisen työkalupakin ratkaista teknisiä haasteita ja valmiudet myös edistää TRIZ-menetelmien käyttöä laajemmin omassa organisaatiossa. Työpaja tarjoaa myös case-esimerkkejä TRIZ-työkalujen käytännön soveltamisesta.

Valmentaja

Jarno Poskela (TkT, Innotiimi-ICG) toimii Innotiimi-ICG:ssä innovaatiotoiminnan konsulttina ja osakkaana. Viimeaikoina hänen valmennus- ja konsultointitoimeksiantonsa ovat keskittyneet mm. innovaatiostrategian, ennakointityön, innovaatiojohtamisen, innovaatioprosessin, kokeilevan kehittämisen, innovaatiokulttuurin, innovointimenetelmien, radikaalin innovaatiokyvykkyyden, kiihdyttämömallien, palvelumuotoilun ja lean-tuotekehityksen kehittämiseen. Lisäksi hän vetänyt asiakasorganisaatioille erilaisia innovointiprojekteja uusiin tuotteisiin, palveluihin ja liiketoimintamalleihin liittyen. Hän on ollut konsultoimassa noin puolta Suomen TOP-50 yritystä innovaatiotoiminnan kehittämisessä. Jarno toimii myös Suomen TRIZ-yhdistyksen (TRIZ Hub Finland) puheenjohtajana.

Kiinnostuitko valmennuksesta?

Täytä alla oleva lomake, niin valmentaja, Jarno Poskela on sinuun yhteydessä.

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!