Innovatiivisuus palvelu­muotoilussa ja tuote­kehityksessä

innovointimenetelmät

Haluaisitko saada kehitystyöpajoihin lisää innovatiivisuutta ja tehoa? Tule hakemaan koulutuksesta uusia menetelmiä, joita innovatiiviset suomalaiset yritykset jo käyttävät.

Innotiimi-ICG järjestää Innovatiivisuus ja ketteryys palvelumuotoilussa ja tuotekehityksessä -koulutuksia. Koulutus antaa osallistujille konkreettisia menetelmiä, joiden avulla pystyy analysoimaan ongelmia, luomaan toimivia kehitysideoita ja konseptoimaan niistä innovatiivisia ratkaisuja. Koulutus koostuu menetelmien läpikäynnistä ja käytännön harjoittelusta.

Kenelle

Koulutus antaa osallistujille konkreettisia menetelmiä, joiden avulla pystyy analysoimaan ongelmia, luomaan toimivia kehitysideoita ja konseptoimaan niistä innovatiivisia ratkaisuja. Koulutus parantaa osallistuvien organisaatioiden innovaatiokyvykkyyttä kehittämällä osallistujien ongelmanratkaisu-, ideointi-, konseptointi- ja protoilutaitoja.

Koulutus on tarkoitettu kaikille (esimiehet, kehittäjät, työntekijät, johto), jotka haluavat saada lisäpotkua kehitystyöpajojen läpivientiin. Läpikäytäviä työkaluja on käytetty muun muassa palvelukehityksessä, tuotekehityksessä, sekä tuotannon, myynnin ja hallinnon kehittämishankkeissa.

Kouluttaja

Jarno Poskela (TkT, Innotiimi-ICG) toimii Innotiimi-ICG:ssä innovaatiotoiminnan konsulttina ja osakkaana. Viimeaikoina hänen valmennus- ja konsultointitoimeksiantonsa ovat keskittyneet mm. innovaatiostrategian, ennakointityön, innovaatiojohtamisen, innovaatioprosessin, kokeilevan kehittämisen, innovaatiokulttuurin, innovointimenetelmien, radikaalin innovaatiokyvykkyyden, kiihdyttämömallien, palvelumuotoilun ja lean-tuotekehityksen kehittämiseen. Lisäksi hän vetänyt asiakasorganisaatioille erilaisia innovointiprojekteja uusiin tuotteisiin, palveluihin ja liiketoimintamalleihin liittyen. Hän on ollut konsultoimassa noin puolta Suomen TOP-50 yritystä innovaatiotoiminnan kehittämisessä. Jarno toimii myös Suomen TRIZ-yhdistyksen (TRIZ Hub Finland) puheenjohtajana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Täytä alla oleva lomake, niin valmentaja, Jarno Poskela on sinuun yhteydessä.

    Innotiimi saa lähettää markkinointiviestejä minulle. Jokaisessa viestissä on ohjeet markkinointiviestien peruuttamiselle.

    Käynnistä muutos jo tänään!